PREMIER LEAGUE

"Nαι, βουτάω, ε και;"

"Nαι, βουτάω, ε και;"
Ελ Χατζι Ντιούφ

Ο συμπαίκτης του Στέλιου Γιαννακόπουλου στη Μπόλτον, Ελ Χατζί Ντιούφ εξομολογείται ότι βουτάει και του αρέσει να τον βρίζουν

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές το κάνουν αυτό, όχι μόνο εγώ. Δείτε τον Γουέιν Ρούνεϊ για παράδειγμα, πόσες φορές δεν πέφτει κάτω για να εκβιάσει το πέναλτι. Μόνο για μένα λέει ο κόσμος", εξηγεί ο επιθετικός της Μπόλτον.

Ο Σενεγαλέζος υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας " για εμένα ο καλός ποδοσφαιριστής είναι ο έξυπνος ποδοσφαιριστής. Δεν πρόκειται να αφήσω το πόδι μου, για να μου το σπάσει ο αντίπαλος. Πρέπει να βουτήξω, πριν έρθει ο τύπος. Ορισμένες φορές ο διαιτητής μου δίνει φάουλ, άλλες όχι, πόσες φορές όμως έχω κερδίσει πέναλτι; Πόσα έχει κερδίσει ο Ρούνεϊ κάνοντας το ίδιο πράγμα; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους πιο μισητούς παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ και ο ίδιος ομολογεί ότι " μου αρέσει να με γιουχάρουν. Κάποτε όταν ήμουν πολύ νευριασμένος, ο Γκάρι Σπιντ μου είπε ότι ο κόσμος δεν γιουχάρει ποτέ έναν κακό παίκτη. Όταν ο κόσμος με βρίζει, μου δίνει 200% δύναμη. Θέλω να παίξω καλύτερα μετά από αυτό. Συνήθως κάνω κάτι στην αρχή για να με βρίσει ο κόσμος. Με βοηθάει πολύ".



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ