ΠΑΟΚ

Να ξεκινήσει με το δεξί ο ΠΑΟΚ

Να ξεκινήσει με το δεξί ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League, φιλοξενώντας την Σαχτέρ και φορώντας λευκές εμφανίσεις πάει για το τρίποντο. Η αποστολή του Δικεφάλου και το μήνυμα του Στέφενς για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Σε ρυθμούς Europa League κινούνται πλέον άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν τη τελευταία τους προπόνηση και είναι έτοιμοι για το τρίποντο στην πρεμιέρα του Europa League.

Ο Χουμπ Στέφενς όπως συνηθίζεται πριν από τα ματς, έριξε τους ρυθμούς της προπόνησης το απόγευμα της Τετάρτης (18/9), ενώ είχε τετ α τετ με τον Λίνο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος συνομίλησε δύο με τρία λεπτά και ακολούθησε το καθιερωμένο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις, με τον Ονιέικε να αναλαμβάνει τους παίκτες και τον Στέφενς να παρακολουθεί.

Οι τερματοφύλακες υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μούσιαρη αρχικά προπονήθηκαν ξεχωριστά και έπειτα ενσωματώθηκαν μαζί με τους συμπαίκτες τους. Το δεύτερο κομμάτι αναλώθηκε σε παιχνίδι 5 εναντίον 2.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να ακολουθήσει στη συνέχεια καριέρα προπονητή.

Αποστολή χωρίς Γκαρσία και Σκόνδρα

Λίγο αργότερα, ο προπονητής του Δικέφαλου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Σαχτέρ, από την οποία απουσιάζουν οι Πάμπλο Γκαρσία και Γιάννης Σκόνδρας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Χακόμπο, Γλύκο, Λίνο, Τζαβέλλα, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνη, Κατσικά, Τζιόλη, Λάζαρ, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Νέτσιντ, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη.

"Ο Γκαρσία πρέπει να βελτιώνεται"

Στο μεταξύ, ο Χουμπ Στέφενς ήταν απόλυτα ειλικρινής στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της Σαχτέρ, σ' ό,τι αφορά στον Πάμπλο Γκαρσία και τον Έργκους Κάτσε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέφενς

"Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, όπως και ο Γκαρσία είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος αγαπά τον Γκαρσία, αλλά ο παίκτης πρέπει καθημερινά να μας αποδεικνεύει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν. Όταν ο Πάμπλο έχει καιρό να παίξει, είχε κάποιους τραυματισμούς και είναι σε αυτήν την ηλικία χρειάζεται σίγουρα περισσότερο χρόνο και πρέπει να το δείχνει ότι μπορεί. Δεν αποφασίζω μόνος μου, είμαστε ένα ολόκληρο τιμ", υπογράμμισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο λευκός ΠΑΟΚ

Οπως ενημέρωσε στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: " Με τις λευκές εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης (19/09, 22:05, ΑΝΤ1) με την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς θα φορέσουν την λευκή φανέλα με λευκό σορτσάκι και κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας θα παίξει με μπλε εμφάνιση.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η Σαχτέρ θα παραταχθεί με πορτοκαλί εμφάνιση, μαύρο σορτσάκι και μαύρες κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακάς της θα παίξει με στολή σε χρώμα πράσινο σκούρο.

Ο Γάλλος διαιτητής Φρέντι Φοτρέλ και οι βοηθοί του Σιρίλ Γκρινόρ, Λορέν Στιέν, Μπενουά Μπαστιέ, Βίλφρεντ Μπιέν θα φορούν μαύρες στολές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ