ΠΑΟΚ

"Να κάνουμε το παιχνίδι μας"

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Μπόλονι MOTIONTEAM

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε για τη σημασία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και έριξε το βάρος στην απόδοση της επιθετικής γραμμής. Τι δήλωσε ο Λίνο

Ο αγώνας κόντρα στον Ατρόμητο είναι καθοριστικός για την επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στα πλέι οφ και στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν όλοι.

Πρώτος και καλύτερος ο Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας.

" Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται πάνω από εμάς στην βαθμολογία, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στο γήπεδό μας ένα καλό αποτέλεσμα" τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, προσθέτοντας: " Πρέπει να προετοιμαστούμε με σοβαρότητα και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Μάλιστα, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" έδειξε ότι περιμένει πολλά από τη γραμμή κρούσης της ομάδας: "Είναι πολύ σημαντικό το πως θα ανταποκριθεί η επιθετική μας γραμμή".

Λίνο: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Δηλώσεις έκανε και ο Μασιέλ Λίνο. Συγκεκριμένα, ανέφερε ο Βραζιλιάνος: " Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα που κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ