ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μυθική δήλωση Μασούρα για την πρόκριση του Ολυμπιακού: "Ήταν για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ, τη Μέταλιστ"

Ο Γιώργος Μασούρας
Ο Γιώργος Μασούρας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League και με μία επική ατάκα ένωσε το παρελθόν με το παρόν, λέγοντας ότι αυτή η στιγμή ήρθε για όλα τα άτυχα αποτελέσματα των "ερυθρόλευκων" τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον 7ο ουρανό μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League σε βάρος της Φενέρμπαχτσε. Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για αυτή την ιστορική στιγμή και με μία επική ατάκα αναφέρθηκε στο παρελθόν των "ερυθρόλευκων" και πώς αυτή η πρόκριση ήρθε ως εξιλέωση για τα άτυχα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων στην Ευρώπη, τις προκρίσεις που χάθηκαν και τις ήττες ή ισοπαλίες που ήρθαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε:

Για τις αποκρούσεις του Τζολάκη στην διαδικασία των πέναλτι: "Ήμουν πολύ σίγουρος για τον Κώστα, δεν ξέρω γιατί. Έβγαλε αυτοπεποίθηση, τους είχε πάρει τον αέρα από το πρώτο πέναλτι".

Για το αν στην φάση του τετ α τετ που αστόχησε ίσως σκέφτηκε ότι είχε βρει δίχτυα στο ίδιο τέρμα την προηγούμενη φορά που αντιμετώπισε την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία: "Όχι, δεν σκέφτηκα ότι είχα βάλει τα δύο γκολ στην ίδια εστία, τι να σκεφτώ εκείνη την ώρα (σ.σ. γέλια). Ήθελα να σκοράρω πολύ, επέλεξα μία γωνία… Έχασα τον βηματισμό, ήθελα να αποκτήσω πλεονέκτημα, να περάσω τον αντίπαλο, αλλά έχασα τον βηματισμό".

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση: "Έγινε ένας χαμός. Ήμασταν περισσότερο σαστισμένοι. Όποιος καταλαβαίνει το μέγεθος της επιτυχίας, δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Είναι πραγματικά τόσο μεγάλη επιτυχία. Ήταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90’. Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90’, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς.

Όλα αυτά τα παιχνίδια ήρθαν μαζεμένα εδώ και πραγματικά χάρηκα πολύ και νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έφτασε στους "4". Ο κόσμος πραγματικά έγινε τόσο χαρούμενος. Η ευρωπαϊκή επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό. Δίψαγε η ομάδα για αυτό το μεγάλο βήμα και επιτέλους είμαστε εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ