ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολ το χταπόδι VS Μάνι ο παπαγάλος!

Πολ το χταπόδι VS Μάνι ο παπαγάλος!
© AP

Ο Πολ το χταπόδι έχρισε φαβορί την Ισπανία. Ο Μάνι ο Παπαγάλος από την άλλη έχρισε την Ολλανδία και η αγωνία συνεχίζεται στο ζωικό βασίλειο!

Είναι ένα από τα πιο περίεργα Παγκόσμια Κύπελλα που έγιναν ποτέ. Λίγο τα πολλά προβλήματα στην διοργάνωση του, λίγο τα πολλά διαιτητικά λάθη, λίγο οι γκάφες των τερματοφυλάκων και η Τζαμπουλάνι, λίγο η Λαρίσα που όλο γδύνεται και όλο το μετανιώνει, ε δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το πράγμα...

Μέσα σε όλα ήρθε και ο Πολ το χταπόδι που τους έχει τρελάνει όλους με τις προβλέψεις του, αφού μέχρι στιγμής έχει πέσει μέσα σε ότι έχει "πει" για τα παιχνίδια της Γερμανίας στα Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο Πολ όμως έχει βρει έναν ισάξιο αντίπαλο έξω από το νερό. Ο λόγος για τον Μάνι, έναν αξιαγάπητο παπαγάλο που ζει στην Σιγκαπούρη και μέχρι στιγμής έχει βρει όλα τα αποτελέσματα από την φάση των "16" και μετά!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ο Πολ το χταπόδι έχει προβλέψει πως την κούπα θα σηκώσει η Ισπανία, ενώ ο Μάνι ο παπαγάλος προέβλεψε πως το Μουντιάλ θα πάρει η Ολλανδία. Η κόντρα όπως καταλάβατε είναι ιδιαίτερα σκληρή, αφού ο ηττημένος θα εκτεθεί στο ζωικό βασίλειο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ