ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έκλεψα σαν μωρό"

"Έκλεψα σαν μωρό"

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν κρύβει ότι πέρα από το τένις με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά, λατρεύει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο (δεδηλωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης) και φυσικά δεν ήταν δυνατό να απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής Ισπανίας με την... ιστορία.


Ο Νο 1 τενίστας αυτή τη στιγμή στον κόσμο και φετινός κάτοχος τόσο του Ρολάν Γκαρός όσο και του Γουίμπλεντον ταξίδεψε στη Νότια Αφρική και παρακολούθησε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από ειδική εξέδρα που είχε στηθεί έξω από το "Soccer City", με τον ίδιο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του μετά το ματς για την κατάκτηση του τροπαίου.

"Έκλαψα σαν μικρό παιδί. Θα πρέπει να γιορτάζουμε για έναν ολόκληρο χρόνο επειδή αυτό που έγινε είναι απίστευτο. Είναι πολύ δύσκολο να το επαναλάβουμε", τόνισε ο Ναδάλ, ο οποίος πέρα από φανέλα και κασκόλ της "φούρια ρόχα" που φορούσε, είχε βάψει το πρόσωπό του στα χρώματα της εθνικής του ομάδας.

Όσο για το πως φαντάζεται ότι υποδέχτηκαν οι συμπατριώτες του την τεράστια αυτή επιτυχία, απάντησε μπροστά στην κάμερα: "Πιστεύω ότι θα έχουν τρελαθεί. Να φανταστείτε ότι είδα τον ημιτελικό στη Μαγιόρκα και ένιωσα εκπληκτικά. Όλη η χώρα θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ