ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Olé: Συνεχίζουν μαζί Σαμπαόλι κι εθνική Αργεντινής

Argentina coach Jorge Sampaoli screams during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina coach Jorge Sampaoli screams during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) ΑP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Ο Χόρχε Σαμπαόλι θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αργεντινής σύμφωνα με την κορυφαία εφημερίδα της χώρας, "Ole".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (AFA), Κλαούδιο Ταπία και τον αντιπρόεδρο, Ντανιέλ Ανχελίσι.

Έντονη φημολογία ξέσπασε κι ανέφερε ότι οι επικεφαλής της ομοσπονδίας ζήτησαν την παραίτησή του μετά την αποτυχημένη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ωστόσο, η πιο έγκυρη εφημερίδα της "χώρα του τάνγκο", "Ole", δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Olé: Συνεχίζουν μαζί Σαμπαόλι κι εθνική Αργεντινής

Ξεκαθαρίζει ότι ο "Δον Σάμπα" παραμένει στο "τιμόνι" της "αλμπισελέστε". Η AFA δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει αποζημίωση ύψους 7.000.000 ευρώ για να λυθεί άμεσα η συνεργασία με τον προπονητή.

Έτσι, σύμφωνα με την "Ole", o Σαμπαόλι θα κληθεί να σχεδιάσει την εθνική Αργεντινής της νέας εποχής (ήδη Χαβιέρ Μαστσεράνο και Λούκας Μπίγλια έχουν αποσυρθεί) με γνώμονα τη διαχείριση του Λιονέλ Μέσι και το βλέμμα στο Copa America 2019.

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους ημιτελικούς στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ