Ο Πούτιν βάζει τα μεγάλα "όπλα" για το Μουντιάλ

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν βλέπει ως προσωπική υπόθεση την ασφάλεια στο Μουντιάλ της Ρωσίας και δεν θα την αφήσει στην τύχη της. (VIDEO)

Ήδη, πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν απειλήσει ότι ετοιμάζουν τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλλου, ανάμεσα στους οποίους και ο ISIS. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις απειλές αφού στη Ρωσία θα μαζευτούν εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι από όλο τον κόσμο.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, έχει πάρει προσωπικά την ασφάλεια όσων βρεθούν στη χώρα του κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Για αυτό το λόγο ήδη έχει αναθέσει στην FSB τη συγκεκριμένη αποστολή. Πρόκειται για τις ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας οι οποίες αναλαμβάνουν όλες τις δύσκολες υποθέσεις, από τη φύλαξη των συνόρων μέχρι την ασφάλεια του Πούτιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη η FSB έχει προχωρήσει σε συλλήψεις στη Ρωσία ανθρώπων που μπορεί να συνεργάζονταν με τον ISIS, ενώ ιδιαίτερα αυστηρός θα είναι ο έλεγχος όλων όσων εισέλθουν στη ρωσική επικράτεια κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία άσκηση της FSB

Photo credits: Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η προπόνηση του Lewis Hamilton τερματίζει το κάψιμο λίπους

Η ιδανική φόρμουλα για γράμμωση και αντοχή από τον πρωταθλητή της Formula 1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24