ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Ομπαμεγιάνγκ "δείχνει" το χυμό πορτοκαλιού για τον αποκλεισμό

Gabon's Pierre Emerick Aubameyang walks off the pitch after a soccer game of the African Cup of Nations Group A soccer match between Gabon and Cameroon at the Stade de l'Amitie, in Libreville, Gabon, Sunday, Jan. 22, 2017. (AP Photo/Sunday Alamba)
Gabon's Pierre Emerick Aubameyang walks off the pitch after a soccer game of the African Cup of Nations Group A soccer match between Gabon and Cameroon at the Stade de l'Amitie, in Libreville, Gabon, Sunday, Jan. 22, 2017. (AP Photo/Sunday Alamba) AP PHOTO/SUNDAY ALAMBA

Η εθνική Γκαμπόν έμεινε εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ 2018 μετά την ήττα από την αντίστοιχη του Μαρόκου με τον αστέρα της πρώτης, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, να "βάζει φωτιά" με το tweet περί ενοχλήσεων από το χυμό πορτοκαλιού που ήπιαν στο ξενοδοχείο της Καζαμπλάνκα.

Το Μαρόκο νίκησε 3-0 την Γκαμπόν για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην αφρικανική γεωγραφική ζώνη με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και τους συμπατριώτες του να μένουν εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Ένα tweet, ωστόσο, του επιθετικού της Ντόρτμουντ πριν την έναρξη του ματς ήρθε να μεγαλώσει τη διαμάχη για το συγκεκριμένο ματς. Σε αυτό παραπονέθηκε ότι ο χυμός πορτοκαλιού που σερβιρίστηκε στο ξενοδοχείο της Καζαμπλάνκα δημιούργησε ενοχλήσεις και στομαχόπονο στη μισή αποστολή.

"Η μισή ομάδα και το σταφ είναι σε άσχημη κατάσταση την ημέρα του ματς. Δεν είναι δυνατό. Τι ιερός χυμός πορτοκαλιού αυτό το πρωί", ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ "δείχνει" το χυμό πορτοκαλιού για τον αποκλεισμό

Αυτό το tweet που δημοσιεύτηκε πριν από την έναρξη του ματς, αναδημοσίευσε ο 22χρονος Γκαμπονέζος διεθνής εξτρέμ της Λοριάν, Ντενί Μπουανγκά, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. "Όλα ξεκίνησαν από εκεί", ανέφερε το μήνυμά του, συνοδευόμενο από ένα emoji θυμού.

Ο Ομπαμεγιάνγκ "δείχνει" το χυμό πορτοκαλιού για τον αποκλεισμό

Ο Μεχντί Μπενατιά μετά τη νίκη της εθνικής Μαρόκου - η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου - δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει τον Ομπαμεγιάνγκ: "Μια σημαντική ανακοίνωση. Αδερφέ μου, Ομπαμεγιάνγκ, με όλο το σεβασμό που έχω για σένα, παραπονιέσαι για τον χυμό πορτοκαλιού. Προφανώς, ο χυμός πορτοκαλιού του Μαρόκου δεν είναι καλός. Όλος ο κόσμος ήταν άρρωστος. Σκέψου λίγο μικρέ μου, ήταν το τσάι".

Photo credits: AP Photo/Sunday Alamba

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ