Στο Κατάρ για θεραπεία ο Γιαγιά Τουρέ

Στο Κατάρ προκειμένου να λάβει θεραπεία για "μικροτραυματισμό" βρίσκεται ο Γιαγιά Τουρέ, όπως ανακοίνωσε η ιβοριανή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η ιβοριανή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιαγιά Τουρέ, βρίσκεται στο Κατάρ προκειμένου να λάβει θεραπεία για "μικροτραυματισμό".

Ο Γιαγιά Τουρέ είναι ο μοναδικός από τους 28 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ακτής Ελεφαντοστού που δεν βρίσκεται στην χώρα του αλλά στο ορθοπεδικό κέντρο νοσηλείας της πρωτεύουσας του Κατάρ, Ντόχα .

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού θα ταξιδέψει απευθείας στις Η.Π.Α την ερχόμενη εβδομάδα για να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Γιαγιά Τουρέ υπέφερε από μυικό τραυματισμό στα μέση του Απριλίου αλλά επέστρεψε και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας του, Μάντσεστερ Σίτι συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι στον ίδιο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας μαζί με τις Εθνικές Ελλάδας, Κολομβίας και Ιαπωνίας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί δεν πρέπει να στηρίζεις τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Σε μια χώρα που ψάχνουμε τον πολιτισμό με το κυάλι, ας είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ