ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Κατάρ για θεραπεία ο Γιαγιά Τουρέ

Στο Κατάρ για θεραπεία ο Γιαγιά Τουρέ

Στο Κατάρ προκειμένου να λάβει θεραπεία για "μικροτραυματισμό" βρίσκεται ο Γιαγιά Τουρέ, όπως ανακοίνωσε η ιβοριανή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η ιβοριανή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιαγιά Τουρέ, βρίσκεται στο Κατάρ προκειμένου να λάβει θεραπεία για "μικροτραυματισμό".

Ο Γιαγιά Τουρέ είναι ο μοναδικός από τους 28 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ακτής Ελεφαντοστού που δεν βρίσκεται στην χώρα του αλλά στο ορθοπεδικό κέντρο νοσηλείας της πρωτεύουσας του Κατάρ, Ντόχα .

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού θα ταξιδέψει απευθείας στις Η.Π.Α την ερχόμενη εβδομάδα για να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Γιαγιά Τουρέ υπέφερε από μυικό τραυματισμό στα μέση του Απριλίου αλλά επέστρεψε και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας του, Μάντσεστερ Σίτι συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι στον ίδιο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας μαζί με τις Εθνικές Ελλάδας, Κολομβίας και Ιαπωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ