ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Σκόραρε" η Αντονέλα για την Αργεντινή!

"Σκόραρε" η Αντονέλα για την Αργεντινή!

Η Αργεντινή επέστρεψε σε ημιτελικά Μουντιάλ μετά από 24 ολόκληρα χρόνια και η σύντροφος του Λιονέλ Μέσι θέλησε να το γιορτάσει με μία special φωτογραφία από τη Βραζιλία.

Ούτε γκολ, ούτε ασίστ περιελάμβανε για τον Λιονέλ Μέσι ο προημιτελικός κόντρα στο Βέλγιο, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον "Pulce" και την παρέα του να πανηγυρίσουν την είδοσο στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου, χάρη στο 1-0 από το γρήγορο γκολ στο ματς του Ιγκουαΐν .

"Το όνειρο αυτής της ομάδας και των 40 εκατομμυρίων Αργεντίνων παραμένει ζωντανό", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που έγραψε στο Twitter ο Πάμπλο Σαμπαλέτα, με το οποίο συνόδευσε μία πανηγυρική φωτογραφία των παικτών της "αλμπισελέστε" μέσα από τα αποδυτήρια.

Στο ίδιο εορταστικό mood μετά τη νίκη επί του Βελγίου ήταν πάντως και η σύντροφος του Λιονέλ Μέσι, με την Αντονέλα Ροκούτσο να ανεβάζει μία φωτογραφία της στο Instagram όπου πόζαρε (μαζί με δύο φίλες της) έξω από το "Εστάντιο Νασιονάλ ντε Μπραζίλια" φορώντας φανέλα της "αλμπισελέστε".

"Σκόραρε" η Αντονέλα για την Αργεντινή!

Χαρούμενη η Αντονέλα Ροκούτσο (στο μέσο της φωτογραφίας) μετά τη νίκη της Αργεντινής που έστειλε τον Μέσι και τους συμπαίκτες του στους "4" του Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ