ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινοί ζήτησαν εισιτήριο από τον Σνάιντερ!

Αργεντινοί ζήτησαν εισιτήριο από τον Σνάιντερ!

Φίλαθλοι της εθνικής Αργεντινής υποδέχτηκαν την αποστολή της αντίστοιχης της Ολλανδίας στο Σάο Πάουλο, ζητώντας από τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να τους εξασφαλίσει εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό.

Αργεντινή και Ολλανδία προετοιμάζονται για το μεγάλο ημιτελικό, με το κλίμα να κινείται σε φίλαθλα πλαίσια καθώς οπαδοί της "αλμπισελέστε" υποδέχτηκαν την αποστολή των "οράνιε" στο ξενοδοχείο του Σάο Πάουλο, επευφημώντας τους ποδοσφαιριστές και ζητώντας από τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να τους εξασφαλίσει εισιτήριο προκειμένου να δουν τον ημιτελικό από κοντά.

Οι θέσεις στην "Αρένα Κορίνθιανς" του Σάο Πάουλο για τον ημιτελικό ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή είναι περιορισμένες δεδομένου του ενδιαφέροντος για την αναμέτρηση και οι φίλαθλοι της "αλμπισελέστε" που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση είναι σαφώς περισσότεροι από αυτούς των "οράνιε".

"Θέλω ένα εισιτήριο, Σνάιντερ. Ήρθα εδώ για να σου ευχηθώ καλή τύχη και να σου το ζητήσω", φώναξε ένας Αργεντινός προς το πλευρό του μέσο της εθνικής Ολλανδίας, με εκείνον να αφήνει αναπάντητο το ερώτημά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ