Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία σκέφτονται να συνδιοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030

Η Πρωθυπουργός της Αγγλίας, Τερέζα Μέι, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 είναι ξεχωριστό αφού συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πρώτη του διοργάνωση. Έτσι, έχει ήδη πέσει στο τραπέζι η ιδέα αυτό να φιλοξενηθεί από τις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου και την Ιρλανδία.

Οι ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Ουαλίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ιρλανδίας ήδη επεξεργάζονται το συγκεκριμένο σχέδιο.

Μάλιστα, απέκτησαν ήδη ένα μεγάλο σύμμαχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την Πρωθυπουργό της Αγγλίας, Τερέζα Μέι. Σε σχετική ερώτηση που της έγινε απάντησε: "Αν η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφασίσει να καταθέσει πρόταση εμείς θα είμαστε θερμοί υποστηρικτές της και θα καλωσορίσουμε όλο τον κόσμο το 2030. Οποιαδήποτε απόφαση, όμως, ανήκει στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αν το αποφασίσουν θα έχουν την απόλυτη στήριξή μας".

Υπενθυμίζουμε ότι η Αγγλία θα φιλοξενήσει 11 παιχνίδια για το EURO του 2020, ενώ ένας ημιτελικός και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Βάλαμε τον κλασικό άσχετο με το GoΤ να γράψει review για το φινάλε

Ίσως τα σχόλια του παρακάτω κειμένου ξεπεράσουν σε αστοχίες και το ίδιο το φινάλε, ποιος ξέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.