EUROPA LEAGUE

Μπρούστερ:"Απίστευτη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο"

Μπρούστερ:"Απίστευτη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο"
Μπρούστερ

Ο Κρεγκ Μπρούστερ προειδοποίησε την Αμπερντίν για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στη "Λεωφόρο" ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι "Ντονς" ανακουφίστηκαν από τη στιγμή που απέφυγαν την Γαλατασαράι, όμως την ίδια στιγμή ο πρώην παίκτης της Αμπερντίν, Κρεγκ Μπρούστερ προειδοποιεί τους συμπατριώτες του ότι το ταξίδι στην Αθήνα είναι εξίσου δύσκολο.
Ο τεχνικός της Ινβερνές, ο οποίος αγωνίστηκε πέντε χρόνια στον Ιωνικό γνωρίζει από πρώτο χέρι τι θα αντιμετωπίσει η Αμπερντίν στην Αθήνα.

" Το στάδιο είναι αφιλόξενο και οι κερκίδες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει στίβος, ενώ επικρατεί φανατική ατμόσφαιρα. Η χωρητικότητα του είναι 16.000 θέσεις και δημιουργείται απίστευτη ατμόσφαιρα. Οι παίκτες της Αμπερντίν θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αυτά που θα ακούσουν, ενώ θεωρείται σύνηθες φαινόμενο η ρίψη αντικειμένων. Είναι μέρος του παιχνιδιού" τονίζει ο 40χρονος παίκτης-προπονητής για να συνεχίσει:

" Είμαι βέβαιος ότι ο Τζίμι Κάλντεργουντ θα προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα προκειμένου να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα". Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα επεισόδια που είχαν γίνει το 2002 με τον προπηλακισμό του διαιτητή Ευθυμιάδη, από τον τότε πρόεδρο του "τριφυλλιού" Άγγελου Φιλιππίδη.

Ο Μπρούστερ πάντως ξεκαθάρισε πως δεν έχει αγωνιστεί στο γήπεδο της Λεωφόρου. " Δεν έπαιξα ποτέ εκεί όταν ήμουν στην Ελλάδα, αφού ο Παναθηναϊκός έδινε τα εντός έδρας ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μία φορά χρειάστηκε να αγωνιστούμε εκεί όμως ο Παναθηναϊκός ήταν τιμωρημένος και το παιχνίδι διεξήχθη 100 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα".

Ο Σκωτσέζος άσος παραδέχθηκε πως ακόμη ενδιαφέρεται για το ελληνικό πρωτάθλημα.

" Πέρασα πραγματικά υπέροχα στην Ελλάδα και συνεχίζω να παρακολουθώ κάθε Σαββατοκύριακο τα αποτελέσματα. Ο μόνος παίκτης από την εποχή μου, που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός σέντερ μπακ. Επίσης γνωρίζω τον πρώην επιθετικό της Μπάρνσλεϊ, Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Τάκη Φύσσα, που είναι πασίγνωστος στη Σκωτία από την θητεία του στη Χαρτς".










TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ