CONFERENCE LEAGUE

Μπριζ: Νοκ-άουτ οι Μινιολέ και Σκοβ-Όλσεν από το πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Σιμόν Μινιολέ με τη φανέλα της Μπριζ σε αγώνα του Champions League κόντρα στην Λεβερκούζεν | 1 Νοεμβρίου 2022
Ο Σιμόν Μινιολέ με τη φανέλα της Μπριζ σε αγώνα του Champions League κόντρα στην Λεβερκούζεν | 1 Νοεμβρίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Χωρίς τους Σιμόν Μινιολέ και Αντρέας Σκοβ-Ολσεν θα παραταχθεί η Μπριζ στον πρώτο προημιτελικό του Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους δύο παίκτες να μην ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να μένουν εκτός αποστολής.

Παραμονή της πρώτης μεγάλης μάχης με τον ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά του Conference League, έγινε γνωστή η αποστολή της Μπριζ, από την οποία υπάρχουν δύο τρανταχτές απουσίες.

Πρόκειται για τον Σιμόν Μινιολέ και τον Αντρέας Σκοβ-Όλσεν, με τον Βέλγο γκολκίπερ και τον Δανό μεσοεπιθετικό, που έχουν ρόλο βασικού στο σύνολο του Νίκι Χάγιεν, να μην ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και να μένουν εκτός μάχης από το ματς του "Γιαν Μπρεϊντέλ".

Σημειώνεται πως ο Σκοβ-Όλσεν είναι το μεγάλο όνομα της Κλαμπ Μπριζ, έχοντας φέτος 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μινιολέ, θα κάνει αγώνα δρόμου εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα, την ερχόμενη εβδομάδα (18/04).

Αναλυτικά η αποστολή της Μπριζ:Γιάκερς, Μπούρσικ, Ντε Κόρτε, Μπογιατά, Μέχελε, Ορντόνιες, Σπιλίρς, Ντε Κάιπερ, Μέγιερ, Σάμπε, Μπαλάντα, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Φέτλεσεν, Χόμα, Νούσα, Σκόρας, Ταλμπί, Ζινκερνάγκελ, Γιουτγκλά, Τιάγκο.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ