ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπράβο στα παιδιά μας...

Μπράβο στα παιδιά μας...
Κυργιάκος

Μετά από απόφαση-ιδέα του Σωτήρη Κυργιάκου, οι Έλληνες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα υπέγραψαν τις φανέλες τους και τις έβγαλαν σε δημοπρασία με τα έσοδα να διατίθενται στους πυρόπληκτους

Η προσπάθεια αυτή είχε αρχικά ως αποδέκτη των συμπαίκτη του "Sotos" στην Άιντραχτ, Γιάννη Αμανατίδη. Η ιδέα αυτή όμως μαθεύτηκε από την ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού "Sportbild" και η κίνηση αυτή έγινε γνωστή σε όλους τους Έλληνες που βρίσκονται στη Γερμανία με τους παίκτες φυσικά να αποδέχονται με χαρά την απόφαση αυτή.
Οι Σωτήρης Κυργιάκος, Γιάννης Αμανατίδης, Φάνης Γκέκας, Άγγελος Χαριστέας, Λεωνίδας Καμπάνταης και Γιάννης Μασμανίδης υπέγραψαν τις εμφανίσεις των ομάδων τους και περιμένουν τώρα να μαζέψουν κάποιο αξιόλογο ποσό για τους συμπατριώτες τους.

"Δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω αυτές τις εικόνες από το μυαλό μου. Με συγκλόνισαν και με προβληματισαν", δήλωσε ο Σωτήρης Κυργιάκος στο πλαίσιο της υπογραφής της εμφάνισης αλλά και της φωτογραφίας για το περιοδικό.

Όπως έγινε γνωστό από το περιοδικό, όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αυτή την δημοπρασία, θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα " www.sportbild.de" και στο link με τίτλο "Trikot fur Griechenland" θα μπορούν να κάνουν την προσφορά τους.

Προσφορά θα μπορούν να κάνουν και μέσω Fax στον αριθμό 0049-4034725435 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: " [email protected]".

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν σε γερμανική τράπεζα στο Βερολίνο, που έχει ανοίξει ειδικός λογαριασμός από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Γερμανία για τα θύματα.








TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ