“Μπράβο μάγκες”

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες.
Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ομάδας, χαρακτήρισε αντρίκεια και μεγάλη την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ενώ τους ζήτησε να απολαύσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Το “αφεντικό” των Πειραιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τρίπολη, αφού κατευθύνθηκε στους φιλάθλους, στην συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια και ευχήθηκε καλές γιορτές.
“Συγχαρητήρια και χρόνια πολλά. Ο Ολυμπιακός τελείωσε πολύ καλά την σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας. Πήραμε μία μεγάλη νίκη και μία αντρίκεια πρόκριση έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι. θέλω να ξεκουραστείτε και να επιστρέψετε με το καλό από την άδεια των εορτών. Στόχος μας να διατηρηθούμε στην κορυφή μέχρι το τέλος”, είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Οι “ερυθρόλευκοι” πάντως, ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία του Αστέρα, αλλά και την συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας τους, που δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα και απλά στήριζαν με τραγούδι και χειροκρότημα.
Από την άλλη, υπάρχει δυσφορία από τους ανθρώπους της ΠΑΕ για την αποβολή του Μέλμπεργκ. Φυσικά όχι για το γεγονός πως δόθηκε κόκκινη κάρτα, αλλά γιατί ο Καλόπουλος το αποφάσισε μετά από 3 λεπτά.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν από αύριο τις εορταστικές διακοπές τους και θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για προπονήσεις το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.