ΚΗΦΙΣΙΑ

Μπράτσος: "Ο Παναιτωλικός έχει μεγάλη εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις, απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά"

Ο Κώστας Μπράτσος στον πάγκο της Κηφισιάς
Ο Κώστας Μπράτσος στον πάγκο της Κηφισιάς INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις του ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Κηφισιάς απέναντι στον Παναιτωλικό (13/4, 20:00) τόνισε πως η ομάδα του βρίσκει τρόπο να αντιδράσει.

Η Κηφισιά υποδέχεται το Σάββατο (13/4, 20:00) τον Παναιτωλικό σ' ένα κρίσιμο παιχνίδι για τα playouts της Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων προαστίων είναι στην 12η θέση με 25 πόντους στο +1 από τους Αγρινιώτες.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, τόνισε πως η ομάδα του βρίσκει τον τρόπο να αντιδράσει, κάθε φορά που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράτσου:

"Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις. Το λέω αυτό δεδομένου κιόλας πως στο παρελθόν έχει παίξει δεκάδες αγώνες αντίστοιχης κρισιμότητας.

Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να αντιπαραβάλουμε στην εμπειρία του Παναιτωλικού, την πειθαρχία στο πλάνο και την αποφασιστικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα.

Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Φάνηκε άλλωστε για πολλοστή φορά φέτος στην Τρίπολη πως κάθε φορά που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο ή υπό πίεση, η ομάδα βρίσκει τον τρόπο να αντιδράσει και να πετύχει τον στόχο της".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ