ΑΡΗΣ

Μπράμπετς: "Θα μου άρεσε ο Βατσλίκ να γίνει πρωταθλητής εκτός Ελλάδας"

Ο Μπράμπετς στην αναμέτρηση της του Άρη με την Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μπράμπετς στην αναμέτρηση της του Άρη με την Λαμία EUROKINISSI

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του σε μέσο της Τσεχίας μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι θα του άρεσε ο Βατσλίκ να πάρει το πρωτάθλημα σε άλλη χώρα, έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς παραχώρησε συνέντευξη στην τσεχική ιστοσελίδα "gol.cz", μιλησε μεταξύ άλλων για όσα βιώνει στη χώρα μας και τη Θεσσαλονική.

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, με τον οποίο διατηρεί επαφές, αλλά του ευχήθηκε να πάρει το πρωτάθλημα σε άλλη χώρα, ενώ τόνισε ότι η ζωή στη Θεσσαλονική τον έχει αφήσει ικανοποιημένο, μαζί φυσικά με την οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράμπετς: Για το ποιος είναι ο πιο καλός αντίπαλος του Άρη: "Είναι δύσκολο να πω, είμαστε μόνο στην αρχή τη σεζόν, γιατί το πρωτάθλημα άργησε πιο αργά από τα περισσότερα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά, για τον κύριο τίτλο, αλλά δύο χρόνια πριν ο αντίπαλος της πόλης μας ο ΠΑΟΚ του το πήρε.

Θα μου άρεσε αν ο Βατσλίκ, με τον οποίο είμαστε σε επαφή, να γίνει πρωταθλητής σε άλλη χώρα, εκτός Ελλάδας. Αλλά θέλουμε να τεμρατίσουμε πάνω από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Θα είναι σίγουρα ένα γεμάτο γήπεδο με πολύ εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Είμαι αρκετά περίεργος να δω πόσο έτοιμοι θα είμαστε στο παιχνίδι, αλλά και την ατμόσφαιρα που θα φτιάξει στο ντέρμπι της Θεσσαλονικής".

Για το πως νιώθει ο ίδιος και η οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη: "Είμασε ικανοποιημένοι στη Θεσσαλονίκη οικογενειακώς, μας αρέσει ο τρόπος ζωής εκεί. Η κουλτούρα εκεί είναι πιο ευρωπαϊκή. Μας αρέσει ο εχυάριστος καιρός, τώρα έχει 18 βαθμούς εκεί. Η κόρη μου πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, θα πάει στο δημοτικό σε έναν χρόνο".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ