EUROPA LEAGUE

Μπράιτον: "Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική οικοδέσποινα, τα δακρυγόνα δεν πετάχτηκαν στους οπαδούς μας"

Μπράιτον: "Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική οικοδέσποινα, τα δακρυγόνα δεν πετάχτηκαν στους οπαδούς μας"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εκπρόσωπος της Μπράιτον αναφέρθηκε στη ρίψη δακρυγόνων που έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και επεσήμανε ότι η Ένωση ήταν εξαιρετική οικοδέσποινα.

Χρήση δακρυγόνων έκαναν η αστυνομία μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπράιτον. Από αυτήν επηρεάστηκαν και οι φίλαθλοι της αγγλικής ομάδας οι οποίοι βρίσκονταν ακόμα εντός του γηπέδου.

Μάλιστα, το θέμα πήρε διαστάσεις στα social media με την "Daily Mail" να κάνει λεπτομερή αναφορά στο συμβάν.

Εκπρόσωπος της ομάδας ρωτήθηκε για το θέμα και επεσήμανε: "Για άλλη μια φορά οι ταξιδιώτες οπαδοί της Μπράιτον ήταν τιμή για τον σύλλογο και υποστήριξαν την ομάδα σε μια ακόμη ιστορική βραδιά. Είμαστε ενήμεροι για έναν μικρό αριθμό μικροεπεισοδίων μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Κανένα δεν είχε κατεύθυνση προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης ότι αυτό επηρέασε κατά λάθος αρκετούς οπαδούς της Άλμπιον. Θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα ζητήσουμε σαφήνεια από την ΑΕΚ -που ήταν εξαιρετική οικοδέσποινα- και από την UEFA, αλλά προς το παρόν δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια".

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ