ΜΠΡΑΓΚΑ

Μπράγκα μεταγραφές: Αγόρασε τον Μπρούμα από τη Φενέρμπαχτσε

Ο Μπρούμα με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε φιλική αναμέτρηση με την Κροατία στο Αλγκάρβε | 6 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Μπρούμα με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε φιλική αναμέτρηση με την Κροατία στο Αλγκάρβε | 6 Σεπτεμβρίου 2018 @2018 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Μπρούμα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπράγκα, ως παίκτης της όμως, αφού τον αγόρασε από τη Φενέρμπαχτσε.

Μισή σεζόν ήταν αρκετή για την Μπράγκα ώστε να πειστεί για τον Μπρούμα και να αποφασίσει να τον αγοράσει από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε δανεικός στα μέσα της σεζόν και σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε τέσσερα γκολ και έξι ασίστ, βοηθώντας στην κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο πορτογαλικός σύλλογος αποφάσισε να αγοράσει τον 28χρονο διεθνή και σύμφωνα με τη Record κατέβαλε 6.500.000 ευρώ στους Τούρκους, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Ο Μπρούμα επιστρέφει στην πατρίδα του, έχοντας αναδειχθεί από τη Σπόρτινγκ και φύγει τον Σεπτέμβριο του 2013 για τη Γαλατάσαραϊ. Ακολούθησαν Γκαζιαντέπσπορ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Λειψία, Αϊντχόφεν, από την οποία μετακόμισε στον Ολυμπιακό για μια σεζόν (2020-2021) ως δανεικός. Από τους Ολλανδούς κατέληξε στη Φενέρμπαχτσε, αρχικά ως δανεικός και τον περσινό Ιανουάριο με (υποχρεωτική) αγορά ύψους 4.250.000, μέχρι να παραχωρηθεί στην Μπράγκα.

TAGS ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ