ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Μπούρμπος: "Έχουμε εξοντωθεί οικονομικά, δεν πετάμε λευκή πετσέτα"

Μπούρμπος: "Έχουμε εξοντωθεί οικονομικά, δεν πετάμε λευκή πετσέτα"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Μπούρμπος απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της Αναγέννησης Καρδίτσας να στηρίξει την ομάδα στην πορεία που κάνει στην Football League.

Ο πρόεδρος της Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος, έκανε γραπτή δήλωση και μέσω αυτής απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στην Football League. Ο ίδιος ανέφερε πως η διοίκηση κρατά την ομάδα ανταγωνιστική, αλλά η πόρτα είναι ανοιχτή για εκείνους που θέλουν να βάλουν "πλάτη".

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Εύχομαι καταρχήν χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και σ’ όλη τη μεγάλη Αναγεννησιώτικη οικογένεια.

Το κλείσιμο της χρονιάς βρίσκει την ομάδα μας σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Από τη μία με υπερβατική και καθημερινή προσπάθεια κατορθώνει σε πείσμα των καιρών να διατηρείται αξιόμαχη σε όλα τα επίπεδα και να σκορπά χαρά σε όλους τους Καρδιτσιώτες, από την άλλη όμως βάλλεται πανταχόθεν, έχει ν’ αντιμετωπίσει πάρα πολλά εμπόδια και βρίσκεται μεσούσης μιας πολύ δύσκολης περιόδου.

Με πρόσφατες δηλώσεις μου έχω κατ’ επανάληψη ανοίξει τις διαδικασίες για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Σήμερα με αφορμή αυτή τη συγκυρία καλώ για άλλη μια φορά όλους τους Αναγεννησιώτες να στηρίξουν την ομάδα και να συνεισφέρουν στην πορεία της.

Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι.

Έχουμε εξοντωθεί οικονομικά και ψυχικά, αλλά όπως διαπιστώνει ο κόσμος δεν πετάμε λευκή πετσέτα γιατί μάθαμε ν’ αγωνιζόμαστε, τίμια, με συνέπεια και με απόλυτη διαφάνεια.

Δεν γίνεται όμως κάποιοι να αγωνίζονται και κάποιοι να τους βάζουν συνεχώς εμπόδια και πολύ περισσότερο να τους συκοφαντούν κι από πάνω!

Δεν θ’ ακούσουμε και κουβέντες κιόλας για όσα έχουμε προσφέρει από κυρίους που δεν έχουν εγγραφεί ούτε καν μέλη στο σύλλογο!!!

Που δεν έδωσαν 50 ευρώ για τα μάτια του κόσμου σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια που γίνεται μια συγκλονιστική προσπάθεια!!!

Πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου η αποχώρηση και το έχω δηλώσει σε προηγούμενες αναφορές. Δεν είμαι όμως απ’ αυτούς που θ’ αδιαφορήσουν για την ομάδα και θα την αφήσουν να πάει άκλαυτη γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να παλεύω.

Ωστόσο το κάλεσμα είναι ανοιχτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Και στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής για να στηρίξει στα δύσκολα που έρχονται αλλά και σ' όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στη διοίκηση ή και ν’ αναλάβει εξολοκλήρου τα ηνία...

Οι πόρτες είναι ανοιχτές όπως πάντα.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε την Αναγέννηση σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει η ομάδα να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή στο Πανελλήνιο, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι όσοι την αγαπάμε.

Στην πράξη όμως και στη συμμετοχή κι όχι στις κουβέντες του καφενείου...

Κλείνοντας επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τους ανιδιοτελείς Αναγεννησιώτες που από την αρχή αυτής της φοβερής πορείας στηρίζουν χωρίς προαπαιτούμενα και είναι δίπλα σ’ αυτή προσπάθεια γιατί απλούστατα γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο καθαρή και υπερβατική είναι.

Αποτέλεσαν και αποτελούν το ηθικό στήριγμα και τους ευχαριστώ από καρδιάς και εκ μέρους της ομάδας.

Παρά τις τρομερές δυσκολίες αυτή τη στιγμή η Αναγέννηση είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που τέσσερα χρόνια δεν έχει προσφυγές, που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Η καταλληλότερη συγκυρία, λοιπόν, για όλους όσοι ενδιαφέρονται να πάνε ακόμη καλύτερα την ομάδα να συμμετέχουν ή και ν’ αναλάβουν εξολοκλήρου.

Εγώ θα είμαι δίπλα τους με κάθε τρόπο...".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ