ΑΡΗΣ

Μπούργος: "Υπήρχαν στοιχεία που δεν μου άρεσαν στον πρώτο αγώνα"

Ο Μπούργος στη διάρκεια του φιλικού αγώνα Άρης - Ολυμπιακός | 11 Ιουλίου 2022
Ο Μπούργος στη διάρκεια του φιλικού αγώνα Άρης - Ολυμπιακός | 11 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Χερμάν Μπούργος υποστήριξε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης του Άρη απέναντι στην Γκόμελ παρά το επιβλητικό 5-1 του πρώτου αγώνα, στη συτνέντευξη Τύπου ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο Χερμάν Μπούργος κράτησε χαμηλά τον πήχη για τον Άρη και αρνήθηκε να μιλήσει για την επόμενη φάση του Europa Conference League, παρά τη νίκη 5-1 επί της Γκόμελ στο πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν λιγομίλητος στη συνέντευξη Τύπου του δεύτερου αγώνα που θα διεξαχθεί κι αυτός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (21:00, Novasports Prime, live από το SPORT24) αλλά με τυπικά γηπεδούχο τη λευκορωσική ομάδα και κράτησε κρυφά τα πλάνα του.

Για τη Μακάμπι που πιθανότατα θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Άρη: "Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Γκόμελ, όχι στη Μακάμπι"

Για το πώς κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες: "Πάντα έχουμε την ίδια κατεύθυνση να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι"

Για την εντεκάδα που θα επιλέξει: "Θα δείτε αύριο τι ενδεκάδα θα έχουμε"

Για τον Μάνου Γκαρθία: "Δεν μιλάω ποτέ για τους παίκτες, μόνο για την ομάδα"

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος: "Δεν έχω να πω κάτι για το πρωτάθλημα, το μυαλό είναι στη Γκόμελ"

Για το αν υπήρξε κάτι που δε του άρεσε στο πρώτο παιχνίδι: "Υπήρχαν κάποια στοιχεία που δεν μου άρεσαν από τον πρώτο αγώνα, τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Βγαίνουμε πάντα με νοοτροπία νικητή"

Για την απουσία του κόσμου: "Η απουσία του κόσμου μας κόβει τα φτερά, έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: "Έγιναν πολλές μεταγραφές, υπάρχουν κι άλλα κενά. Η ομάδα δουλεύει προς σε αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε σε επαφή με κόσμο"

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ