CONFERENCE LEAGUE

Μπούργος: "Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος μένεις εκτός διοργάνωσης"

Ο Χερμάν Μπούργος
Ο Χερμάν Μπούργος EUROKINISSI SPORTS

Ο Χερμάν Μπούργος τόνισε ότι ο Άρης πλήρωσε τα λάθη του στα δύο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ επεσήμανε την αισιοδοξία του ότι οι κίτρινοι θα βελτιωθούν.

Ο Άρης πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικράτησε 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά η ήττα με 2-0 στο Ισραήλ είχε ως αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός για τους "κιτρίνους" στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Χερμάν Μπούργος τόνισε ότι ο Άρης πλήρωσε τα λάθη του στα δύο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ επεσήμανε την αισιοδοξία του ότι οι κίτρινοι θα βελτιωθούν.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε:

Για τον άδοξο αποκλεισμό: "Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε και αγωνιστήκαμε, δυστυχώς νικήσαμε αλλά δεν περάσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Σας το λέω με εμπειρία ότι αυτές οι συναντήσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες. Το Conference είναι πάρα πολύ καλή διοργάνωση, χρειάζεται να χτίσουμε μία καλή ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο της Μακάμπι. Θέλουμε δουλειά για να φτιάξουμε ομάδα που να ανταγωνίζεται τέτοιες ομάδες".

Για το ανεκμετάλλευτο αριθμητικό πλεονέκτημα: "Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος μένεις εκτός διοργάνωσης, ένα μικρό λαθάκι και η ομάδα αποκλείστηκε, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι στο 100% σε τέτοια παιχνίδια".

Για το τέταρτο ματς που ο Άρης δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα: "Όχι δεν με απασχολεί, γνωρίζω ότι η ομάδα τώρα χτίζεται, πρέπει να ζήσουμε τέτοιες εμπειρίες για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να φτιάξουμε ακόμα καλύτερη ομάδα".

Για τη συνέχεια: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ