ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μπουφόν: "Ο Ντι Μαρία στην Ιταλία θα ήταν σαν τον Μαραντόνα"

Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ
Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Η Γιουβέντους έχει καταθέσει πρόταση στον Άνχελ ντι Μαρία και περιμένει την απόφασή του, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να τονίζει πως αν ο Αργεντινός επιλέξει να πάει στη Serie A θα είναι σαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα, λόγω της ποιότητάς του.

Ο Άνχελ ντι Μαρία βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Γιουβέντους, η οποία έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Αργεντινό για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα.

Ο 34χρονος, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Ενώ όλα παραμένουν ανοικτά ο άλλοτε τερματοφύλακας της Γηραιάς Κυρίας, Τζανλουίτζι Μπουφόν, τόνισε πως αν ο Ντι Μαρία επιλέξει τη Serie A θα κάνει σωστή επιλογή.

Μάλιστα, λόγω της ποιότητάς του, υποστήριξε πως αν αγωνιζόταν στο ιταλικό πρωτάθλημα θα έμοιαζε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Ο Ντι Μαρία στην Ιταλία θα ήταν σαν τον Μαραντόνα. Σήμερα η Serie A είναι κακή τεχνικά και ο Άνχελ μπορεί να φέρει ποιότητα. Κερδίζει τους αντιπάλους με ευκολία, είναι αποφασιστικός μπροστά στο τέρμα, δίνει ασίστ και μπορεί να καλύψει πολλούς ρόλους. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής", δήλωσε ο Μπουφόν στην Gazzetta dello Sport.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ