ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Mπουφόν: "Να γίνω είδωλο όπως ο Ντελ Πιέρο"

Mπουφόν: "Να γίνω είδωλο όπως ο Ντελ Πιέρο"
New Image

Την επιθυμία του να γίνει τόσο αγαπητός στον κόσμο της Γιουβέντους όσο ο "Πιντουρίκιο" εξέφρασε ο γκολκίπερ των "μπιανκονέρι"

"Θέλω να γίνω είδωλο στη Γιουβέντους όπως ο Ντελ Πιέρο", τόνισε με δηλώσεις του στην τηλεόραση της "Rai", και συνέχισε:

"Θέλω να κερδίσω πραγματικά μία θέση στην καρδιά των οπαδών μας. Θέλω να γίνω σημείο αναφοράς για αυτούς και να με θυμούνται όταν θα αποσυρθώ.

Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ φορώντας αυτή τη φανέλα και να συνεχίσω να αγωνίζομαι καλά με την Εθνική Ιταλίας".

Ο κορυφαίος γκολκίπερ στην Ιταλία την τελευταία πενταετία, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην άμεση επιστροφή της Γιουβέντους στην μεγάλη κατηγορία μετά τον περσινό εφιάλτη της Serie B, μίλησε και για τη φετινή σεζόν, που βρίσκει την "βέκια σινιόρα" μόνη στη δεύτερη θέση του πίνακα, με τον στόχο της κατάκτησης του σκουντέτο να παρουσιάζεται πλέον εφικτός.

"Τα πάμε πολύ καλά, πολύ καλύτερα απ'ότι τα περιμέναμε στην προετοιμασία. Μπορεί να μην έχουμε την ποιότητα του παρελθόντος, όμως είμαστε ομάδα που δουλεύουμε σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πάντως η Ίντερ είναι η δυνατότερη ομάδα στην Ιταλία και έχουν τεράστιο βάθος στον πάγκο, που καμία άλλη ομάδα στην χώρα δεν διαθέτει. Για τον τίτλο του Χρυσής Μπάλας, πιστεύω ότι πρέπει να τον πάρει ο Κακά".









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ