ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Καλή και η ισοπαλία με Ρόμα"

Μπουφόν: "Καλή και η ισοπαλία με Ρόμα"
Μπουφόν-Γιουβέντους

Την πεποίθηση ότι οι φίλοι της Γιουβέντους θα πρέπει να είναι ρεαλιστές και να καταλάβουν ότι η ομάδα δεν μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή της Ιταλίας, εξέφρασε ο Μπουφόν

Ο διεθνής Ιταλός πορτιέρο υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποια πίστωση χρόνου καθώς η ομάδα δεν έχει χτιστεί με την προοπτική να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Γιουβέντους θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο" για το ντέρμπι με τη Ρόμα την ερχόμενη αγωνιστική χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος, καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει.
"Από τη στιγμή που έχεις ένα σχέδιο με προοπτική, τότε πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να νικάς όλους τους αγώνες με το καλημέρα και ότι χρειάζεται να υπάρχει υπομονή.

Είναι σίγουρο ότι οι παίκτες και οι οπαδοί της Γιουβέντους, δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάσουμε, όμως ειλικρινά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να υπολογίζουμε ότι αυτή τη σεζόν μπορεί να έρθουν κάποιες ήττες, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου".





Όσο για το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα, όπου σε περίπτωση ήττας, η Γιουβέντους θα μείνει από την 4η κιόλας αγωνιστική έξι πόντους μακριά από την κορυφή, ο Μπουφόν τόνισε:

"Σε αντίθεση με όλα τα άλλα χρόνια πηγαίνουμε στη Ρώμη, χωρίς να έχουμε να χάσουμε τίποτα, το γεγονός αυτός θα μας βοηθήσει να αποβάλλουμε το άγχος που υπάρχει πριν από αυτούς τους αγώνες. Τί εύχομαι; Το να μην δεχτούμε γκολ θα είναι κάτι το σημαντικό,καθώς στη χειρότερη περίπτωση θα φέρουμε ισοπαλία".


TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ