ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς και το Καραϊσκάκης θα είναι για πάντα στην καρδιά μου"

Μπουχαλάκης: "Ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς και το Καραϊσκάκης θα είναι για πάντα στην καρδιά μου"
EUROKINISSI

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ανάρτησή του στο Instagram και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στον Πειραιά.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έβαλε τέλος αυτό το καλοκαίρι στο πιο σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του, τον Ολυμπιακό, καθώς πήρε μεταγραφή για τη Χέρτα Βερολίνου.

Ο 30χρονος μέσος που αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες το 2013 και ήρθε για μονιμοποίηση ένα χρόνο μετά ανέβασε ένα VIDEO στον λογαριασμό του στο Instagram με τις καλύτερες στιγμές του στον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνάντησε. Τον προέδρο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους υπόλοιπους συνεργαζόμενους, αλλά και τους φιλάθλους.

Ο Μπουχαλάκης φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού 226 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 16 ασίστ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση έξι πρωταθλημάτων και δύο κυπέλλων.

"Είναι μία δύσκολη στιγμή, η στιγμή του αποχαιρετισμού μετά απο τόσα χρόνια στην δεύτερη οικογένειά μου, την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ζήσαμε όλοι μαζί μαγικές στιγμές. Πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκούς θριάμβους.

Πάντα προσπαθούσα, με ό,τι είχα μέσα μου για το καλό του Ολυμπιακού και ήθελα να κατακτάμε κορυφές που αρμόζουν και αξίζουν σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και τον μοναδικό του κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τον Πρόεδρο, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, όλο το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους φιλάθλους μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα με επιτυχίες. Για εμένα ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα ειναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου", έγραψε ο Μπουχαλάκης στο αντίο του στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ