ΠΑΟΚ

Μπότο: "Μπορούν σε μεγάλα πρωταθλήματα Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης"

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, έπλεξε για μια ακόμη φορά το εγκώμιο των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, μιλώντας σε ιταλικό Μέσο.

Ο Ζοζέ Μπότο σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στους νεαρούς Έλληνες του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στη Serie A, ξεχωρίζοντας τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

"Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες αλλά είναι… κρυμμένοι γιατί οι σύλλογοι δεν εμπιστεύονται τους νέους. Στον ΠΑΟΚ έχουμε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο να παίξουν στην Ιταλία ή ακόμη και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο ένας είναι ο Κουλιεράκης, που είναι γεννημένος το 2003, και ο άλλος είναι ο Κωνσταντέλιας, επιθετικός χαφ και εξτρέμ, γεννημένος επίσης το 2003" είπε ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου που δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους ξένους μικρούς σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Υπάρχουν και ξένοι παίκτες. Για παράδειγμα, σκέφτομαι τον τερματοφύλακα τον Κοτάρσκι, γεννηθείς το 2000, τον Ντάντας, επίσης γεννηθείς του 2000 που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα ή ο Φιλίπε Σοάρες που είναι γεννημένος το 1999. Όλοι είναι ήδη στα ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά έχουμε και άλλους καλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε ηλικία και δυνατότητες είναι οι καλύτεροι".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μπότο μάλιστα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δουλέψει ο ίδιος σε μια ιταλική ομάδα. "Θα είμαι πάντα χαρούμενος αν είμαι σε ένα γήπεδο, με μια μπάλα δίπλα. Προφανώς η Ιταλία είναι μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι πολύ ανεπτυγμένο, επίσης κατά παράδοση, είναι ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Μου αρέσει επίσης και ως χώρα, οπότε… γιατί όχι;".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ