ΕΛΛΑΔΑ

Μποροβήλος: "Με παρακάλεσε να μην του δώσω κόκκινη κάρτα γιατί έβλεπε η αρραβωνιαστικιά του"

Μποροβήλος: "Με παρακάλεσε να μην του δώσω κόκκινη κάρτα γιατί έβλεπε η αρραβωνιαστικιά του"

Ο Γιώργος Μποροβήλος θυμήθηκε ένα περιστατικό ως διαιτητής με πρωταγωνιστή τον ίδιο και ένα παίκτη, οποίος τον είχε παρακαλέσει να μην του δείξει κόκκινη κάρτα γιατί τον έβλεπε η αρραβωνιαστικιά του.

Για την ζωή ενός προπονητή μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στην εκπομπή "Αυτοψία" και θυμήθηκε ένα τρελό περιστατικό που του είχε συμβεί σε αγώνα με πρωταγωνιστή τον ίδιο και έναν παίκτη.

Όπως αποκάλυψε ο Μποροβήλος σε δηλώσεις του, ο παίκτης τον είχε παρακαλέσει να μην του δείξει κόκκινη κάρτα γιατί τον παρακολουθούσε η αρραβωνιαστικιά του.

"Οι οπαδοί είτε επευφημούσαν, είτε έβριζαν εν χορώ. Αν η απόφαση που έχεις πάρει είναι ευμενής, χειροκροτούν. Αν είναι εναντίον τους, είσαι αντιπαθής.

Ήξερα ότι από τη στιγμή που κάνω αυτή τη δουλειά θα υπάρχει και αυτό το κομμάτι. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να μην έχω κάποιο περιστατικό βίας.

Θυμάμαι μια περίπτωση που χρειάστηκε να δείξω μια κόκκινη κάρτα στα πρώτα λεπτά και ο ποδοσφαιριστής με καλούσε να μην τη δείξω γιατί είχε έρθει στο γήπεδο η αρραβωνιαστικιά του και θα της έδινε μια κακή εικόνα πέρα από το γεγονός πως την είχε παρακαλέσει να έρθει στο γήπεδο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ