ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: "Εντελώς αποτυχημένη χρονιά"

Μποροβήλος: "Εντελώς αποτυχημένη χρονιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, δεν δίστασε να πει ότι η φετινή σεζόν των Αρκάδων είναι εντελώς αποτυχημένη. Τι είπε για Μπάκο - Καϋμενάκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στη "Real News" μίλησε ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η φετινή σεζόν των Αρκάδων είναι εντελώς αποτυχημένη, ενώ εξήρε τους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη για τον χρόνο που αφιερώνουν καθημερινά στην ομάδα.

"Το ποδόσφαιρο είναι και χημεία, αν ένα γρανάζι στη μηχανή δεν πάει καλά, το αποτέλεσμα είναι ανάλογο. Εννοείται ότι τα πάντα ξεκινάνε από τη διοίκηση και δεν ισχυριστήκαμε ποτέ ότι είμαστε άμοιροι ευθυνών. Σαφώς και έχουμε τις ευθύνες μας για επιλογές σε παίκτες και προπονητές που εκ του αποτελέσματος δεν αποδείχθηκαν σωστές προκειμένου σήμερα να φτάσουμε να μιλάμε για μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά.

Φυσικά, όταν λαμβάνονταν οι αποφάσεις, στόχος μας ήταν το καλύτερο δυνατό, η ενίσχυση του Αστέρα και όχι η αποδυνάμωσή του, όμως οι προσδοκίες μας δεν επαληθεύτηκαν. Και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να προσέξουμε για να μην μπλέξουμε σε σενάριο υποβιβασμού και παράλληλα να προγραμματίσουμε εγκαίρως τα της νέας περιόδου, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στο γνώριμο για εκείνη υψηλό επίπεδο, εκεί που τη θαύμαζε όλη η Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τους ιδιοκτήτες της, τον κ. Μπάκο και τον κ. Καϋμενάκη, τους οποίους θα μου επιτρέψετε να χαρακτηρίσω ευεργέτες της, όχι μόνο μένουν αταλάντευτα πιστοί στο πλάνο ενδυνάμωσης του Αστέρα, αλλά τολμώ να πω ότι ασχολούνται περισσότερο με τα προβλήματα και την καθημερινότητά του, παρά με τις επιχειρήσεις του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αστέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ