STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μποροβήλος: "Ελπίζουμε να βγει έστω και στριμωχτά το πρόγραμμα"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Super League Interwetten, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στην ΕΡΤ αναφορικά με τις αναβολές των αγώνων και το πως θα διαμορφωθεί από εδώ και στο εξής το πρόγραμμα.

Στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ μίλησε το βράδυ της Κυριακής (9/1) ο πρόεδρος της Super League Interwetten, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις αναβολές των αγώνων και το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα μετά τις συνεχείς αναβολές.

Αρχικά είπε: "Μας δημιουργούν μεγάλα προβλήματα αλλά πρέπει να σεβαστούμε την υγεία των παικτών και όχι μόνο. Πρέπει να βρούμε ημερομηνίες. Πρέπει να διεξαχθούν με ιεράρχηση οι αγώνες.

Κοιτάξτε σίγουρα έχουμε κάνει πολλά σενάρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εμείς περιμένουμε ότι θα έχουμε μία κορύφωση μέχρι 20 Γενάρη. Εμείς κάνουμε μόνο PCR και τηρούμε το πρωτόκολλο και ελπίζουμε να βγει το πρόγραμμα έστω και στριμωχτά. Εφόσον μετά τις 20 μπορεί να υπάρξει μία αποκλιμάκωση θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα".

Σε ερώτηση που του έγινε για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για το ματς με το Βόλο, δεν θέλησε να απαντήσει: "Εχω μία θεσμική ιδιότητα. Η κάθε ομάδα υπερασπίζεται τα συμφέροντά της όπως εκείνη νομίζει και το λέω γενικότερα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ