LIGUE 1

Μπορντό - Παρί 2-3: Ο Νεϊμάρ αφυπνίστηκε με δύο γκολ, τα αφιέρωσε σε αδικοχαμένη φίλη του

Ο Νεϊμάρ της Παρί πανηγυρίζει με τον Γιούλιαν Ντράξλερ γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπορντό για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Ματμούτ Ατλαντίκ", Μπορντό | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
Ο Νεϊμάρ της Παρί πανηγυρίζει με τον Γιούλιαν Ντράξλερ γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπορντό για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Ματμούτ Ατλαντίκ", Μπορντό | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 © 2021 BOB EDME/ASSOCIATED PRESS

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν 1,5 μήνας ώστε ο Νεϊμάρ να χριστεί ξανά σκόρερ για την Παρί και το έκανε στο κατάλληλο χρονικό σημείο, σημειώνοντας δύο γκολ στη νίκη 3-2 στο Μπορντό για τη Ligue 1, τα οποία αφιέρωσε στην τραγουδίστρια Ραΐνια, που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ο Νεϊμάρ... επανεμφανίστηκε στη λίστα των σκόρερ της Παρί στη Ligue 1 έπειτα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-2 στο Μπορντό για τη 13η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και βρήκαν δύο όμορφα γκολ στο 1ο ημίχρονο, αρχικά με ατομική ενέργεια του Βραζιλιάνου και στη συνέχεια με πανέμορφο 1-2 που έπαιξε με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο επιθετικός της Παρί σκόραρε μία ημέρα μετά το αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία, που κόστισε τη ζωή σε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και η διάσημη τραγουδίστρια της χώρας, Ραΐνια, στη μνήμη της οποίας αφιέρωσε τα γκολ με ένα μπλουζάκι.

Μπορντό - Παρί 2-3: Ο Νεϊμάρ αφυπνίστηκε με δύο γκολ, τα αφιέρωσε σε αδικοχαμένη φίλη του


Η Μπορντό είχε τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες, όμως δεν ήταν τόσο απειλητική μπροστά στην εστία του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Όταν δε άφηνε χώρους στα μετόπισθεν, η Παρί αξιοποιούσε την ποιότητα των παικτών της και με τον Εμπαπέ στο 63' "σφράγισε" τη νίκη.

Το μόνο που κατάφεραν οι "γιρονδίνοι" ήταν να δώσουν ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πρώτα ο Αλμπέρτο Έλις από λάθος των φιλοξενουμένων μείωσε στο 78' και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμπάιγ Νιανγκ τελείωσε μία πανέμορφη αντεπίθεση των γηπεδούχων όπου έπαιξε δύο 1-2 με τον Τζιμί Μπριάν. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ όμως και η Παρί πανηγύρισε άλλους τρεις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ