EURO 2020

Μπόρις Τζόνσον: "Ας φέρουμε σπίτι το τρόπαιο"

Ο Άγγλος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πανηγυρίζει τη νίκη της Αγγλίας επί της Δανίας στον ημιτελικό του Euro 2020
Ο Άγγλος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πανηγυρίζει τη νίκη της Αγγλίας επί της Δανίας στον ημιτελικό του Euro 2020 @ 2021 JUSTIN TALLIS/ AP IMAGES

Η πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020 ενθουσίασε τον Μπόρις Τζόνσον, με τον Βρετανό πρωθυπουργό να προτρέπει τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να νικήσουν την Ιταλία την Κυριακή και να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

Η Αγγλία βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και όλοι στο Νησί βρίσκονται πλέον σε κατάσταση ευφορίας, ενόψει του τελικού της Κυριακής απέναντι στην Ιταλία στο "Γουέμπλεϊ".

Αυτός ο ενθουσιασμός διέπει και τον πρώτο πολίτη της χώρας, με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, να παρακολουθεί διά ζώσης τον ημιτελικό με την Δανία φορώντας φανέλα των λιονταριών (τον συνόδευε και η σύζυγός του Κάρι) και να στέλνει το εξής μήνυμα μέσω Twitter στους Άγγλους διεθνείς:

"Απόψε οι παίκτες της Αγγλίας έπαιξαν με την καρδιά τους. Τι φανταστική εμφάνιση από την ομάδα του Σάουθγκεϊτ. Τώρα στον τελικό. Ας φέρουμε το τρόπαιο σπίτι".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ