SERIE A

Μποριέλο: "Η Ρόμα αξίζει το πρωτάθλημα"

Μποριέλο: "Η Ρόμα αξίζει το πρωτάθλημα"
μποριελο πανηγυρικο

Την υποστήριξη και τον θαυμασμό του στην Ρόμα εξέφρασε ο Μποριέλο τονίζοντας πως οι "τζαλορόσι" αξίζουν τον τίτλο

Η τελευταία αγωνιστική που κρίνει τον πρωταθλητή Ιταλίας πλησιάζει και αυξάνονται όσοι επιθυμούν να δουν την Ρόμα να κατακτά το "σκουντέτο". Ένας απ' αυτούς είναι και ο Μάρκο Μποριέλο που εξέφρασε την συμπαράσταση του στους "τζαλορόσι" δηλώνοντας στο "Sky Sport Italia": "Ελπίζω να κερδίσει η Ρόμα. Λυπάμαι για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι γιατί τον γνωρίζω, όμως η Ρόμα αξίζει περισσότερο το πρωτάθλημα. Η Ρόμα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όταν οι οπαδοί τους πηγαίνουν και παρακολουθούν φεύγουν ικανοποιημένοι γιατί παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Τους υποστηρίζω".



Όσο για τις φιλοδοξίες του, ο επιθετικός της Τζένοα υπογράμμισε: "Το όνειρο μου είναι να κερδίσω το τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα. Τόσοι πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει αυτό τον τίτλο, όπως ο Τζανλούκα Βιάλι, Φίλιπο Ιντζάγκι και Μάρκο φαν Μπάστεν. Θα είναι αληθινή ευχαρίστηση να δω το όνομα μου ανάμεσα σ' αυτούς".



Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία αγωνιστική η Τζένοα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αταλάντα και ο Μάρκο Μποριέλο ελπίζει να σκοράρει και να μην πετύχουν γκολ οι Τρεζεγκέ και Ντελ Πιέρο για να βγει πρώτος σκόρερ.
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ