ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορεί και χωρίς Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί και χωρίς Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον αποψινό τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα εγείρει ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα της Ρεάλ. Mπορεί χωρίς τον CR7; To Sport24.gr έχει την απάντηση με αριθμούς και ματς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (2/4) και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επανεμφανιστεί.

Με αφορμή την απουσία του από τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Μπαρτσελόνα το Sport24.gr καταγράφει τα αποτελέσματα των "μερένγκες" από το 2009 μέχρι σήμερα δίχως τον μεγάλο σταρ της.

Ο Πορτογάλος άσος έχει λείψει συνολικά σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης από την ημέρα που αποκτήθηκε (26/6/2009) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε αυτά τα ματς η ισπανική ομάδα σημείωσε 11 νίκες, 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ενώ υπέστη τρεις ήττες. Αντίθετα σε 162 συμμετοχές του Ρονάλντο με τα χρώματα της βασίλισσας, η ομάδα του είχε απολογισμό 126-20-16.

Στην τρέχουσα σεζόν ο Πορτογάλος έχασε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα με την Ρεάλ ωστόσο παρά την απουσία του να νικάει σε όλα πετυχαίνοντας περισσότερα γκολ (από 2,7 ανά αγώνα σε 3,7).

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι περισσότερες αναμετρήσεις της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι δίχως τον CR7 ήταν κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ