CONFERENCE LEAGUE

Κόκκινη, πέναλτι που έγινε επιθετικό φάουλ, δεύτερη κίτρινη: Χαμός στο Μπόντο Γκλιμτ - Άγιαξ για Σιδηρόπουλο, Ευαγγέλου και Μανούχο

Ο Σιδηρόπουλος έδωσε απευθείας κόκκινη μετά τη χρήση του VAR στον Σούταλο
Ο Σιδηρόπουλος έδωσε απευθείας κόκκινη μετά τη χρήση του VAR στον Σούταλο PRINT SCREEN

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος που ήταν ο άρχων της αναμέτρησης στο Μπόντο Γκλιμτ - Άγιαξ και οι Ευαγγέλου - Μανούχος που ήταν στο VAR είχαν αρκετή δουλειά με αποβολές και για τις δύο ομάδες και αλλαγή αποφάσεων.

Το παιχνίδι της Μπόντο Γκλιμτ με τον Άγιαξ για το Conference League είχε και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς άρχων της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, στο VAR ήταν οι Ευαγγέλου-Μανούχος ενώ και οι επόπτες ήταν επίσης Έλληνες.

Οι τρεις πρώτοι είχαν αρκετή δουλειά με αποβολές και αλλαγές αποφάσεων. Αρχικά στο 47' ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Σούταλο των Ολλανδών με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά τη χρήση του VAR.

Τρία λεπτά αργότερα οι Νορβηγοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σόσα που σταμάτησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, με τον Σιδηρόπουλο αρχικά να δίνει συνέχεια στη φάση και να καλείται από τους VAR, Ευαγγέλου και Μανούχο, για να δει το ριπλέι και να αποφασίσει αν υπάρχει πέναλτι ή όχι.

Μετά από εξέταση της φάσης και παρά το χέρι του Σόσα δεν έδωσε πέναλτι, αλλά επιθετικό φάουλ που έγινε νωρίτερα στον τερματοφύλακα του Άγιαξ.

Ενώ λίγο αργότερα, ο Έλληνας ρέφερι άφησε με 10 παίκτες και τους γηπεδούχους, αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκρονμπάεκ.


TAGS CONFERENCE LEAGUE ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ