ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Μπονούτσι: "Με το Euro γίναμε θρύλοι, τώρα θέλουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο"

Ο Λεονάρνο Μπονούτσι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας
Ο Λεονάρνο Μπονούτσι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας © 2021 FACUNDO ARRIZABALAGA / AP IMAGES

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε σε συνέντευξή του στο Sky Sports για τους στόχους με τη Γιουβέντους και την εθνική Ιταλίας, τονίζοντας πως με τους μεν πρώτους θέλει την πρόκριση στους "8" του Champions League, ενώ με τους "ατζούρι" το Μουντιάλ.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού του 2021 στα Globe Soccer Awards, που θα πραγματοποιηθούν στο Ντουμπάι.

Ο 34χρονος μιλώντας στο Sky Sports αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τη Γιουβέντους, αλλά και την εθνική Ιταλίας, με την οποία σήκωσε το περασμένο καλοκαίρι του τρόπαιο του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ. Η κατάκτηση του Euro τόνισε πως έκανε τους παίκτες των "ατζούρι" θρύλους, υποστηρίζοντας πως την ίδια στιγμή η ομάδα θέλει και το Μουντιάλ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη Βέκια Σινιόρα για την οποία επεσήμανε ότι αξίζει μία θέση στους "8" του Champions League.

"Με την κατάκτηση του Euro γίναμε θρύλοι, αλλά τώρα πρέπει να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και με τους "μπιανκονέρι" πρέπει να προκριθούμε στους "8" καλύτερους της Ευρώπης. Στη Γιουβέντους έχουμε έναν γεμάτο Ιανουάριο και μετά είναι και η φάση των "16" του Champions League.

Η Γιουβέντους αξίζει να μπει στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε. Όσο για την Ιταλία, μετά από ένα υπέροχο 2021, πρέπει να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Μάρτιο. Χωρίς αμφιβολία ο τελικός του Γουέμπλεϊ ήταν η καλύτερη στιγμή του 2021.

Αυτός ο αγώνας μάς έκανε θρύλους για την εθνική ομάδα της Ιταλίας και επέτρεψε σε ολόκληρη τη χώρα να πανηγυρίσει. Ήταν κάτι αξέχαστο, αλλά δεν χρειάζεται να ζούμε στο παρελθόν, αλλά να μάθουμε από αυτό για να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον", δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ EURO 2020 ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ