ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Μπονούτσι: "Εναν χρόνο προπόνηση στα πέναλτι..."

Μπονούτσι: "Εναν χρόνο προπόνηση στα πέναλτι..."

Ο μοιραίος της Εθνικής Ιταλίας στα πέναλτι, Λεονάρντο Μπονούτσι, δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για τον αποκλεισμό από την Ισπανία και υποσχέθηκε πολλή... προπόνηση από την ασπρη βούλα.

Ιταλία και Ισπανία έμειναν ισόπαλες χωρίς γκολ στην κανονική διάρκεια και στην παράταση του μεταξύ τους ημιτελικού, όμως το χαμένο πέναλτι του Μπονούτσι και το εύστοχο του Νάβας με το σκορ στο 6-6 στα πέναλτι έστειλε την Ισπανία στον τελικό του Συνομοσπονδιών (αντίπαλος η Βραζιλία).

Όπως ήταν λογικό, ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν απαρηγόρητος μετά την απώλεια του πέναλτι (έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι) ενώ προσπάθησε να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασίγιας.

"Πήγα με σιγουριά στη μπάλα, όταν όμως κατάλαβα πως ο Κασίγιας είχε διαισθανθεί τις κινήσεις μου, δεν είχα την απαιτούμενη ψυχραιμία.

Προσπάθησα να αλλάξω τρόπο χτυπήματος και έδωσα ύψος στη μπάλα, όμως έβαλα πολλή δύναμη και είδατε όλοι το αποτέλεσμα", τόνισε ο σέντερ μπακ της Γιουβέντους και πρόσθεσε:

Μπονούτσι: "Εναν χρόνο προπόνηση στα πέναλτι..."

Ο Μπονούτσι δεν καταφέρνει να νικήσει τον Κασίγιας από τα 11 βήματα...

"Αυτό που μας στενοχωρεί περισσότερο είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στα 90 λεπτά επειδή παίξαμε καλύτερα από την Ισπανία. Απλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ.

Επιβάλαμε το ρυθμό μας στους Ισπανούς, πρεσάροντας και βγαίνοντας στην κόντρα, κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Τώρα θέλω να περάσω έναν χρόνο κάνοντας προπόνηση στις εκτελέσεις πέναλτι.

Δεν θέλω να ρισκάρω να μου συμβεί παρόμοιο πράγμα στο Μουντιάλ..."

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ