ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπολτ: "Είμαι πιο γρήγορος από τον Μάρκους Ράσφορντ"

Ο Γιουσέιν Μπολτ
Ο Γιουσέιν Μπολτ © 2023 HIRO KOMAE / AP IMAGES

Ο Γιουσέιν Μπολτ επισκέφτηκε για πρώτη φορά μετά από το 2021 το "Ολντ Τράφορντ" για να δει διά ζώσης την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για το πάθος του για τη μπάλα αλλά και να πετάξει το γάντι στον... Ράσφορντ.

Είναι δηλωμένος θαυμαστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο είχε να βρεθεί στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" από το 2021 και το γεγονός της επιστροφής του στο γήπεδο για τον προημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Φούλαμ (3-1) αποτέλεσε είδηση.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιουσέιν Μπολτ, με τον άλλοτε χρυσό ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή και φαινόμενο των σπριντ να μην περιορίζεται μόνο στην παρουσία του στις εξέδρες αλλά να εμφανίζεται on camera και να μη χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί στο σύντομο πέρασμά του από το ποδόσφαιρο μετά από την αποχώρησή του από τα κουλουάρ.

"Η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ήταν πάντα κάτι που ήθελα. Λατρεύω το άθλημα αυτό και πάντα σκεφτόμουν "γιατί να μην προσπαθήσω;". Ήμουν πολύ σοβαρός αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα", δήλωσε ο 36χρονος πλέον Μπολτ, ο οποίος πέταξε το γάντι του στον Μάρκους Ράσφορντ, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ταχύτερος από τον Άγγλο διεθνή στράικερ.

Η αναφορά του Μπολτ στον Ράσφορντ δεν έγινε τυχαία, μιας που ο Ράσφορντ είναι φέτος με διαφορά ο καλύτερος και πιο επιδραστικός παίκτης των κόκκινων διαβόλων, μετρώντας ήδη 27 γκολ σε 44 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ