SERIE A

Μπολόνια - Νάπολι 0-2: Απέδρασαν με Λοσάνο οι παρτενοπέι

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Ίρβινγκ Λοσάνο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι Ⓒ 2021 PAOLA GARBUIO/LAPRESSE VIA AP

Η Νάπολι νίκησε την Μπολόνια με 2-0 στο Ρενάτο Νταλ' Άρα για την 23η αγωνιστική της Serie a, χάρη στα δύο προσωπικά γκολ, του Ίρβινγκ Λοσάνο.

Η Νάπολι είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μπολόνια, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Μεξικανός επιθετικός Ίρβινγκ Λοσάνο. Με αυτή τη νίκη οι παρτενοπέι παρέμειναν σε τροχιά τετράδας στη Serie A.

Ο Μεξικανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Ελμάς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 47ο λεπτό οι παρτενοπέι αναπτύχθηκαν πολύ ωραία ο Φαμπιάν Ρουίθ έκανε το γύρισμα προς τον Λοσάνο, αυτός απέφυγε τον Σκορούπσκι και από κοντά έκανε το 2-0.

Για την ομάδα του Σπαλέτι ο Φαμπιάν Ρουίθ είχε ένα οριζόντιο δοκάρι, στο 44ο λεπτό, ενώ κοντά στο γκολ έφτασε ο Οσιμέν στο 88ο λεπτό.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμαόρο, Μπινκς, Τεάτ, Ντε Σιλβέστρι, Σοριάνο (67' Βινιάτο), Σβάνμπεργκ, Βιόλα (52' Ντομίνγκεζ), Χάικι (72' Πίχτια), Σανσόν (52' Όλσεν), Αρναούτοβιτς (52' Φαλτσινέλι).

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρουφ, Ρουίθ (86' Γκουλάμ), Λομπότκα, Ελμάς (86' Πετάνια), Ζιελίνσκι (80' Ντεμ), Λοσάνο (71' Πολιτάνο), Μέρτενς (71' Οσιμέν).

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Τα highlights:

Σαλερνιτάνα - Λάτσιο 0-3

Σαμπντόρια - Τορίνο 1-2

Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0

Σασουόλο - Βερόνα 2-4

Βενέτσια - Έμπολι 1-1

Ρόμα - Κάλιαρι 1-0

Αταλάντα - Ίντερ 0-0

Μίλαν - Σπέτσια 1-2

Η βαθμολογία της Serie A:

Η επόμενη αγωνιστική:

TAGS SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ