SERIE A

Μπολόνια - Μίλαν: Δεν σκόραρε με πέναλτι ο Ιμπραχίμοβιτς, ριμπάουντ και γκολ από Ρέμπιτς

Ο Άντε Ρέμπιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Μπολόνια για την Serie A
Ο Άντε Ρέμπιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Μπολόνια για την Serie A Ⓒ 2021 SPADA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς νικήθηκε από τον Σκορούπσκι στο πέναλτι που εκτέλεσε, όμως Άντε Ρέμπιτς πήρε το ριμπάουντ και με ψύχραιμο δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ για την Μίλαν στην έδρα της Μπολόνια (VIDEO).

Η Μίλαν έψαχνε τη νίκη στην έδρα της Μπολόνια για να παραμείνει στην κορυφή της Serie A και να επουλώσει τις πληγές από τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Coppa Italia από την Ίντερ και το πρώτο ημίχρονο στο "Νταλ'Άρα" βρήκε τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι να είναι κυρίαρχοι.

Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ και υποχρέωσαν τον κίπερ των ροσομπλού, Σκορούπσκι, σε ουκ ολίγες σωτήριες επεμβάσεις, για να δουν τελικά την πίεσή τους να καρποφορεί στο 26ο λεπτό, έστω και με καρδιοχτύπια.

Ο Λέαο κέρδισε πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμά του από τον Ντάικς μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Ιμπραχίμοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και είδε τον Σκορούπσκι να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να αποκρούει, με τον Ρέμπιτς να έρχεται πάντως ως τρέιλερ και να διορθώνει την κατάσταση.

Έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο δεξί σουτ και έβαλε μπροστά στο σκορ τους ροσονέρι (1-0) πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα το δεύτερο τέρμα του στη φετινή Serie A σε σύνολο 20 αγωνιστικών.

Photo Credits: Spada/LaPresse via AP

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ