ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Βοηθήσαμε την Ουντινέζε"

Μπόλονι: "Βοηθήσαμε την Ουντινέζε"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι παραδέχτηκε ότι η ιταλική ομάδα ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε όμως υπερβολικό το 3-0.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: "Είμαστε λυπημένοι γιατί ο στόχος μας ήταν να παίξουμε 90 λεπτά αλλά το παιχνίδι τελειώσε στα 10 λεπτά. Συνολικά νομίζω ότι το 3-0 είναι υπερβολικό. Πιστεύω ότι οταν τελειώνει ένα ματς και το σκορ είναι αυτό καλύτερα να μην λες τίποτα. Αλλά οι παίκτες δεν αξίζουν αυτό το 3-0. Πρέπει να δεχτούμε πως η Ουντινέζε συνολικά είναι πιο δυνατή από εμάς. Εχει παίκτες γρήγορους, παίζουν σε ένα πρωτάθλημα ανωτέρου επιπέδου, νομίζω έχουν κάποια πράγματα παραπάνω από εμάς.

Αλλά για τον συγκεκριμένο αγώνα είμαι λυπημένος γιατί ίσως βοηθήσαμε υπεροβλικά την Ουντινέζε. Τα δύο πρώτα γκολ ήρθαν από δικά μας λάθη είναι δική μας ευθύνη γιατί οι παίκτες μου ήταν απόντες. Το τρίτο γκολ είναι ένα δώρο του διαιτητή. Πιστεύω αυτή την περίοδο μάθαμε πολλά, στην διάρκεια της χρονιάς δώσαμε μεγάλη ικανοποίηση στους φιλάθλους. Και με δικαιώνει η αντίδραση του κοινού στο τέλος του ματς, ήταν πολύ όμορφή και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εδειξαν για ακόμη μια φορά ότι έχουν μεγάλη καρδιά. Θα ήθελα να πω καλή τύχη στον Ολυμπιακό, νομίζω ότι θα είναι καλό για το εληνικό ποδόσφαιρο αν μια ομάδα παίζει στην διοργάνωση".

Συνεχίζοντας δήλωσε για τα λάθη στην άμυνα: "Είναι δύσκολο να απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις. Αυτή την την στιγμή δεν είχαμε εμπειρία, αυτοπεποίθηση και τον επαγγελματισμό αν θέλετε να το αντιμετωπίσουμε. Το επάγγελμα του παίκτη δεν είναι εύκολο, η μάθηση είναι κάτι που έρχεται σε μια διάρκεια χρόνου και σαφώς στο ιταλικό πρωτάθλημα μαθαίνεις πιο γρήγορα από ότι σε ένα άλλο πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε για να μάθουμε".

Για τον γρήγορο ρυθμό που επέλεξε ο ΠΑΟΚ: " Δεν ήταν ειπλογή μας αυτό. Ξεκίνησε δυνατά ο αντίπαλος και οι επιθετικές απαντήσεις μας ήταν πιο πειστικές σήμερα από ότι στην Ιταλία. Αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν πολύ δύσκλο να επιστρέψεις. Εχουμε μιλήσει πολλές φορές για τους στόχους, μπορώ να το επαναλάβω αν θέλετε. Ο στόχος μου εμένα είναι να δουλέυω και να εξελίσσεται η ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Και θα κάνουμε τα πάντα για να χτίσουμε και λίγο το μέλλον".

Για Νιμανί και Αποστολόπουλο: Εγώ πιστεύω ότι ήταν σημαντικό που συμμετείχαν σήμερα αλλά πρέπει να το πιστέψουν και εκείνοι γιατί η διαδρομή είναι μακρινή".

Για το πρόβλημα στο γκολ: "Είναι σημαντικό πρόβλημα, δεν είναι όμως το μεγαλύτερο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, έχουμε πέντε-έξι παίκτες στην επίθεση. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λύση. Τι μπορώ να πω δηλαδή στον Αθανασιάδη για τα γκολ έχασε με τον Αρη. Σήμερα είχαμε περισσότερες καταστάσεις για να σκοράρουμε από ότι η Ουντινέζε. Είναι και θέμα έμπνευσης. Θα δουλέψουμε για να έρθουν τα γκολ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ