ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Σαν τελικός..."

Μπόλονι: "Σαν τελικός..."
INTIME SPORTS

Για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός του "Δικεφάλου του βορρά", Λάσλο Μπόλονι. Τι δήλωσαν Νιμανί και Τσιρίλο

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε στην NOVA o Λάσλο Μπόλονι στεκόμενος στην φρεσκάδα των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το μεγαλύτερο προβληματισμό του: " Ανέκαθεν η μεγαλύτερη ανησυχία αφορά την ψυχολογική κόπωση, είναι κι η πιο δύσκολη να αντιμετωπιστεί".

Πως την αντιμετωπίζει ένας προπονητής; " Προσπαθείς να έρθεις κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να προσέξεις τι θα πεις. Τους ζητάς να ξεχάσουν το παρελθόν και να αφοσιωθούν μόνο στο παρόν και στο μέλλον".

Για την ετοιμότητα της ομάδας: " Όχι ... Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να γίνουν και να ολοκληρωθούν αναφορικά με την πνευματική και τη σωματική αποκατάσταση. Δεν πιστεύω πως είτε εμείς είτε ο αντίπαλος μπορούμε να παρουσιάσουμε νέα πράγματα.

Πλέον γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, ακόμη κι αν ο Γκούντγιονσεν - που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής-αγωνιστεί σίγουρα θα τους προσδώσει μια θετική προοπτική αλλά δε θα είναι κάτι καινούριο για εμάς, κάτι που δε γνωρίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε όσο πιο ... 'φρέσκοι' γίνεται, είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Σ' αυτήν την κατάσταση η ομάδα που κάνει λάθη δεν μπορεί να κερδίσει".

Για το αν είναι τελικός το αυριανό παιχνίδι: " Όχι, δε θα το έλεγα, κάθε αγώνας είναι σημαντικός αλλά θα αγωνιστούμε σαν να είναι τελικός".

Νιμανί: "Αν θέλουμε την πρωτιά, δύο νίκες"

Από την πλευρά του ο Φρεντερίκ Νιμανί, είπε: " Η γεύση που μας άφησε ήταν απογοητευτική καθώς θέλαμε και νομίζω πως αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτό που πήραμε εκεί. Δημιουργήσαμε λίγες ευκαιρίες για γκολ. Όλοι είναι κουρασμένοι, όμως είναι μια ήττα που μας κάνει να μετανιώνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Χάσαμε την Κυριακή ωστόσο έχουμε άλλους δυο αγώνες, δηλαδή ισάριθμες ευκαιρίες για την πρώτη θέση.

Αν τη θέλουμε πρέπει να νικήσουμε και στις δυο αναμετρήσεις. Δε θα είναι εύκολος αγώνας αλλά κανείς δεν είναι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου λαμβάνοντας υπ' όψη και την κόπωση, όμως ποιος δεν είναι κουρασμένος; Πρέπει να κάνουμε το 2Χ2 για να ελπίζουμε για την πρώτη θέση".

Τσιρίλο: "Περιμένω έναν τελικό"

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, ανέφερε: " Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή, νιώθουμε δυνατοί. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία αυτών των δυο αγώνων κι είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Σίγουρα η πνευματική κόπωση είναι πιο σημαντική. Επειδή δίνουμε αγώνα κάθε δυο ή τρεις ημέρες κατά συνέπεια αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Κρατάω το γεγονός πως παίξαμε... καλά. Ναι μεν δε δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά είχαμε σωστή νοοτροπία για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δε χωρά αμφιβολία πως δεν πρέπει να επαναλάβουμε μικρά λάθη που κάναμε γιατί τα πληρώσαμε ακριβά κι αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο στην ΑΕΚ. Περιμένω έναν... τελικό. Και για μας και για την ΑΕΚ είναι σαν τελικός. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να δώσει ελπίδες και σε μας και σ' αυτούς για τη συνέχεια. Γι' αυτό και το θεωρώ κομβικής σημασίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ