ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Ήμασταν νευρικοί"

Μπόλονι: "Ήμασταν νευρικοί"
INTIME SPORTS

Οι αδυναμίες που αναγνώρισε ο Μπόλονι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και τα εύσημά του στους παίκτες που βοήθησαν τον "Δικέφαλο" του Βορρά ερχόμενοι από τον πάγκο. Τέσσερις κίτρινες ο Νιμανί.

"Δεν πιστεύω ότι είδαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, υπήρχε πολύ νευρικότητα, με πολλές μονομαχίες και λιγότερο ποδόσφαιρο. Ισως το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο καλύτερο.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε την κυριαρχία. Το πρέσινγκ των παικτών της ΑΕΚ παρόλο που δεν ήταν δυνατό αποδιοργάνωσε την αμυντική μας γραμμή. Και για αυτό τον λόγο κάναμε κάποια ατομικά λάθη και είμαστε τυχεροί που δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Μας βοήθησαν οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Σήμερα κέρδισε η ομάδα και όχι ένας οι δύο παίκτες. Σίγουρα έχω και άλλα συμπεράσματα αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω τη νίκη", είπε αρχικά.

Πρόσθεσε ότι: "Αισθάνθηκα το ίδιο και εγώ. Δεν ήταν αυτή η φιλοσοφία μας ήταν να γίνουμε καλύτεροι στα τελευταία 20 μέτρα. Βάλαμε 3 επιθετικούς παίρνοντας κάποιο ρίσκο στο κέντρο και ίσως για αυτό στο τέλος ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν μαζί μας. Δεν λέω ότι δεν δουλέψαμε για αυτή τη νίκη. Δεν κάναμε συντήρηση σήμερα. Είχαμε μερικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μία. Δεν ξέρω αν υπήρχε πέναλτι, δεσμευτήκαμε για τη νίκη. Είδαμε και κάποια αρνητικά στοιχεία με πρώτο την νευρικότητα. Μερικοί παίκτες μου φάνηκαν κουρασμένοι. Είδαμε τον Ετο να μην έχει ρυθμό γιατί επανήλθε μετά από μεγάλη απουσία. Θα κάνουμε, πάντως, το καλύτερο".

Για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού: "Δεν ήμουν κακός στα μαθηματικά, τώρα όμως μπορώ να υπολογίσω μόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Η νευρικότητα υπήρχε επειδή θέλαμε να κερδίσουμε και επειδή αισθανθήκαμε ότι ο κόσμος ήρθε και πάλι κοντά μας. Επίσης ήμασταν νευρικοί γιατί είχαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Κανονικά επειδή το αποτέλεσμα στην Αθήνα ήταν καλό για εμάς θα έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι και όχι νευρικοί".

Για τις αλλαγές: "Οχι δεν πιστεύω ότι οι αλλαγές θα βοηθούσαν νωρίτερα. Είναι μία υποθετική ερώτηση και δεν μπορώ να απαντήσω. Κάποιος πάνω από εμένα θα μπορούσε να απαντήσει".

Για το ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν: "Αυτό θα πρέπει να είναι κίνητρο για όλους. Το ξέρω οτι είναι ωραίο να αισθάνεσαι τον ευατό σου στους πρώτους 11. Αλλά επίσης είναι ωραίο ο προπονητής να έχει την λύση, να πατήσει το κουμπί και να κάνει μια καλή αλλάγή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές πρέπει απλώς να βοηθήσεις".

Για τον Σταφυλίδη: "Είναι ένα καλό παράδειγμα ο Σταφυλίδης και καλό κίνητρο για τους άλλους παίκτες που θα έρθουν να δουλέψουν στην ομάδα".

Τέλος ανέφερε: "Εχουμε την στρατηγική μας για την αποθεραπεία. Ηδη ξεκινάμε. Δεν μου αρέσει να αλλάζω πολύ την ομάδα αλλά αν είναι απαραίτητο θα το κάνω. Κάτι που δεν θα ήθελα να ξεχάσω είναι ότι είχαμε άλλη μία ωραία παράσταση από τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε. Η αγάπη τους μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στη νίκη και ίσως ήταν αυτή που οδήγησε τον Σταφυλίδη σε αυτή την ενέργεια".

Τέσσερις κίτρινες ο Νιμανί

Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Φρεντερίκ Νιμανί στον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος θα χάσει το ένα από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Τα επόμενα 24ωρα ο Λάσλο Μπόλονι θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιο από τα ματς που ακολουθούν δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νιμανί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ