EURO

Μπόλονι: "Ιδια φιλοσοφία όπως με Ρεχάγκελ"

Μπόλονι: "Ιδια φιλοσοφία όπως με Ρεχάγκελ"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι σχολίασε μέσω της "L' Equipe" την προσπάθεια που θα καταβάλλει η Εθνική Ελλάδας στο προσεχές EURO

Το κείμενο ξεκινά με την φράση: "Από το όνειρο του 2004 ως τον εφιάλτη του χρέους" και είναι σαφής ο στόχος του συντάκτη να δώσει το στίγμα του και για τις οικονομικές εξελίξεις στην χώρα...

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, της Νανσί, της Ρεν και της Μονακό στη συνέχεια παίρνει τον λόγο. " Η Εθνική Ελλάδας διατήρησε την ίδια φιλοσοφία που είχε και με τον Ρεχάγκελ: Αργό παιχνίδι, κλειστοί χώροι και στόχος να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες. Αλλά η μεσαία γραμμή είναι πιο γερασμένη", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τον Σαλπιγγίδη:

" Είναι χαρακτηριστικό της ποιότητας των Ελλήνων, της ασφάλειας για την τακτική και της επιμονής. Δεν είναι ο Μαλουντά αλλά έχει καλές εκτοξεύσεις".

Ο Μπόλονι πήγε στον ΠΑΟΚ ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Σάντος. Ο Ρουμάνος κόουτς σχολίασε το έργο του Πορτογάλου τεχνικού. "Ο ΠΑΟΚ έπαιξε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ όταν ήταν στην ομάδα ο Σάντος και τεχνικός διευθυντής ο πρόεδρος μας! (σ.σ.ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος ήταν βοηθός του Σάντος στην εθνική ομάδα για μερικούς μήνες).

Είναι ένας άνθρωπος (σ.σ. ο Σάντος) με μεγάλη εμπειρία, το δείχνει όσα έχει κάνει. Στο ελληνικό πρωτάθλημα η μέση ηλικία των παικτών είναι πολύ υψηλή. Εγώ έκανα... σκάνδαλο που έπαιξε ένας 17χρονος κατά της Τότεναμ στο Europa League ..."

Τέλος, ο Μπόλονι είπε: "Ο όμιλος της Ελλάδας με Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία δεν είναι πολύ δύσκολος. Μπορούν να περάσουν από τον πρώτο γύρο. Μετά ..."

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ