ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Γι' ακόμη μία φορά η κατάσταση μάς προσπέρασε, πρέπει να βάζουμε γκολ"

Ο Λάζλο Μπόλονι σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Λάζλο Μπόλονι σε αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του στη Nova μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) τόνισε ότι οι παίκτες τους προσπάθησαν, όμως η κατάσταση και τα προβλήματα τούς προσπέρασαν.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Λάζλο Μπόλονι, με δηλώσεις του στη Nova τόνισε ότι οι παίκτες του προσπάθησαν, αλλά η κατάσταση τους προσπέρασε.

Υποστήριξε ότι στόχος της ομάδας του είναι οι τέσσερις πρώτες θέσεις, έθιξε το ζήτημα των τραυματισμών και κατέληξε ότι η ομάδα του πρέπει να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:

Για το αν έπρεπε να πάρει κάτι ο Παναθηναϊκός: "Σε κάθε αγώνα υπάρχει και το κίνητρο και η φιλοδοξία. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να πάρουν κάτι. Προσπαθήσαμε αλλά γι΄ ακόμη μία φορά, η κατάσταση μας προσπέρασε".

Για το αν υπάρχει προβληματισμός: "Βεβαίως, δεν θα σας κρύψω ότι στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Μας προβληματίζουν οι απουσίες, όπως αυτή του Κουρμπέλη, που είναι αρκετό καιρό εκτός, του Βέλεθ, αλλά και άλλων που είναι απόντες".

Για το τι πρέπει να αλλάξει: "Πρέπει να σημειώνουμε τέρματα, να βάζουμε γκολ. Από εκεί και πέρα, η ερώτηση είναι πολύ πιο περίπλοκη για να την αναλύσουμε εδώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ