ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Δεν θα έχουμε πλεονέκτημα στην Τούμπα"

UDINE, ITALY - FEBRUARY 16:  PAOK FC head coach Laszlo Boloni looks on during the UEFA Europa League Round of 32 match between Udinese Calcio and PAOK FC at Friuli Stadium on February 16, 2012 in Udine, Italy.  (Photo by Dino Panato/Getty Images)
UDINE, ITALY - FEBRUARY 16: PAOK FC head coach Laszlo Boloni looks on during the UEFA Europa League Round of 32 match between Udinese Calcio and PAOK FC at Friuli Stadium on February 16, 2012 in Udine, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Λάσλο Μπόλονι εμφανίστηκε... μετρημένος αναφορικά με την λευκή ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ουντινέζε.

Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος επιθετικά στον επαναληπτικό της Τούμπας εξέφρασε ο Λάσλο Μπόλονι. " Παλέψαμε σκληρά, ήμασταν καλοί στην τακτική. Το αποτέλεσμα δεν μας δίνει πλεονέκτημα στην Τούμπα.

Στην έδρας μας θα παίξουμε διαφορετικά με καλύτερη κατοχή, αυτό όμως το ματς μας δείχνει τι μπορεί να γίνει στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω πως στο δεύτερο παιχνίδι θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα σε τεχνικό κομμάτι", δήλωσε ο Ρουμάνος.

" Η κατοχή της μπάλας πρέπει να είναι πιο επιθετική και το επιθετικό μας παιχνίδι πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικό. Στην Τούμπα θα παίξουμε ένα δύσκολο αγώνα και νομίζω πως στην Τούμπα οι φίλοι μας θα μας βοηθήσουν πολύ", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος μίλησε ακόμη:

Για το αν υπήρξαν λάθη στην κατοχή της μπάλας: " Πιστεύω πως όταν δεν έχεις κατοχή της μπάλας είναι γιατί δεν έχει κινητικότητα ο χώρος του κέντρου στο να κλείνει προς τα μέσα και όταν το μυαλό σου δεν είναι αποφασιστικό. Γνωρίζω πως ο Γκαρσία, ο Λάζαρ και ο Φωτάκης μπορούσαν να κρατήσουν καλύτερα και περισσότερο την μπάλα".

Για το αν η εμφάνιση με την Ουντινέζε ήταν η χειρότερη στην Ευρώπη και τον Κρέσιτς: " Ο Κρέσιτς έκανε ένα καλό μας. Δε πρέπει να συζητήσαμε τέτοια πράγματα σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή του πορεία. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά ας έχουμε υπομονή γιατί είμαστε κοντά στο να πετύχουμε μια επιτυχία. Και να θυμίσω πως παίζει η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα με την τρίτη ή τέταρτη της Ιταλίας".

Για το γιατί ο Λίνο έμεινε εκτός: " Θα πρέπει να σας δώσω μια απάντηση που δεν θέλω. Ο Λίνο είναι καλός παίκτης. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν κουρασμένος και κάνω ανάλυση πριν το ματς. Η απάντηση που δεν θέλω να σας δώσω είναι πως ο Λίνο έμεινε έξω γιατί εγώ είμαι ο προπονητής και παίρνω τις αποφάσεις".

Για το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα: " Θα είναι δύσκολο παιχνίδι το δεύτερο γιατί και οι δύο ομάδες πρέπει να σκοράρσουν. Το επιθετικό μας κομμάτι πρέπει να είναι καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρουμε όλα τα ρίσκα και με στυλ που δεν μας πάει. Θα παίξουμε με το δικό μας στυλ. Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Το 0-0 όχι τόσο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ