CONFERENCE LEAGUE

Μπλόκο της ελβετικής αστυνομίας στους οπαδούς της Μαρσέιγ για τη ρεβάνς με την Βασιλεία

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ στις εξέδρες του Βελοντρόμ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βασιλεία στο Conference League | 10 Μαρτίου 2022
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ στις εξέδρες του Βελοντρόμ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βασιλεία στο Conference League | 10 Μαρτίου 2022 @2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξη του αγώνα της Μαρσέιγ με την Βασιλεία στο Βελοντρόμ θα έχουν συνέπειες για τους οπαδούς της Ολιμπίκ, που δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους στην επικείμενη ρεβάνς.

Μαρσέιγ και Βασιλεία έδωσαν μία δυνατή μάχη στο χορτάρι που βρήκε την πρώτη να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να αποκτά ένα μικρό προβάδισμα για πρόκριση στους 8 του Conference League, με την αναμέτρηση ωστόσο να στιγματίζεται από θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα μία ώρα περίπου πριν από την πρώτη σέντρα.

Σε αυτά πρωταγωνίστησαν οπαδοί και των δύο ομάδων και ανάγκασαν την γαλλική αστυνομία να επέμβει για να επανέλθει η τάξη, με τους οπαδούς της Μαρσέιγ να πληρώνουν πάντως ακριβά το τίμημα για τη συμπεριφορά κάποιων θερμοκέφαλων.

Και αυτό γιατί στη ρεβάνς που η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι θα έχει ανάγκη και τον κόσμο της στην προσπάθεια να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, οι φίλοι των Μασσαλών θα υποχρεωθούν να δουν το ματς τηλεοπτικά και όχι διά ζώσης.

Αιτία η απόφαση που πήρε η ελβετική αστυνομία να βάλει μπλόκο στην εξόρμησή τους στην Ελβετία, με την Βασιλεία να κάνει γνωστό την Παρασκευή (11/3) μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter πως η τοπική αστυνομία διέταξε να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων οπαδών ενόψει της ρεβάνς στο "St. Jakob-Park" την ερχόμενη Πέμπτη (17/3).

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ