CHAMPIONS LEAGUE

Μπλαν: "H εμπειρία της Τσέλσι έκανε την διαφορά"

Μπλαν: "H εμπειρία της Τσέλσι έκανε την διαφορά"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Λοράν Μπλαν μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Τσέλσι που στέρησε στους Γάλλους την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί ούτε φέτος κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να φθάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Λισαβώνας στις 24 Μαϊου.

Όπως και πέρσι αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά. Πέρσι ήταν η Μπαρτσελόνα που τους απέκλεισε και φέτος η Τσέλσι της έκλεισε την πόρτα για τους τέσσερις. Η Παρί δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα καθώς ηττήθηκε 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Λοράν Μπλαν μετά τον αποκλεισμό εμφανίστηκε απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν η εμπειρία της Τσέλσι.

" Υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή Τσέλσι. Τι ειρωνεία, ξεκινήσαμε καλύτερα στον δεύτερο αγώνα από ότι στον πρώτο. Στα πρώτα 25 λεπτά όλα ήταν καλά.

Μετά δεχτήκαμε το γκολ που μας δημιούργησε προβλήματα και έδωσε αυτοπεποίθηση στην Τσέλσι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να μας πιέσουν και να μας κάνουν να υποφέρουμε.

Πολλά ήταν αυτά που δεν έγιναν απόψε αλλά και άλλα που έγιναν. Το πρώτο γκολ μπήκε στα αντίθεση με την ροή του αγώνα και έδωσε στην Τσέλσι αυτοπεποίθηση. Πίστευα ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε στην αντεπίθεση αλλά δεν το καταφέραμε. Η Τσέλσι συνέχισε να το πιστεύει και στο τέλος δικαιώθηκε.

Συνολικά η διαφορά δεν ήταν μεγάλη. Η Παρί θα μπορούσε να είχε περάσει αλλά δυστυχώς προκρίθηκε η Τσέλσι. Το επίπεδο των δύο ομάδων είναι πολύ κοντά. Στα δύο ματς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αν και πιστεύω ότι η εμπειρία της Τσέλσι σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης έκανε την διαφορά.

Πέξαμε με τρεις επιθετικούς και έναν μέσο που προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και δεν νομίζω ότι τα πήγαμε άσχημα. Απλά δεν μπορέσαμε να τους διασπάσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο απλά η Τσέλσι μας άσκησε περισσότερο πίεση.

Πλέον, πρέπει να ολοκληρώσουμε τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Επιτρέψτε μου μετά το σημερινό αποτέλεσμα να είμαστε απογοητευμένοι. Ήμασταν τόσο κοντά στα ημιτελικά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ